Parašė Apollo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
O aš dar nepažiūrėjau.... Nors žadėjau sau eit į naktinę premjerą... Iš pradžių lenktynės neleido to padaryt, o dabar per mašiną ir į eilinį seansa negaliu nulėkt Bet iki šio 6adienio tikrai tai padarysiu Nerealiai mano lauktas filmasMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Aš iš Simpsonų kažko ypatingo nesitikėjau, todėl likau visai patenkintas. O vakar pamačiau per TV anonsą filmo "1408-asis kambarys", pagal S.Kingą, tai greit pasinaudojau piratų paslaugomis (kaltas) ir pažiūrėjau per PC. Nu tai, žinokit, nieko ypatingo. Visas filmas - vieno aktoriaus (John Cusack) paranojiškas ir šizofreniškas blaškymasis kažkokioje paralelinėje tikrovėje. Vaidyba gan nebloga, efektai taipogi, tačiau pats siužetas gan skystas. Įvertinčiau 5/10.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąO man 1408 kambarys buvo pats baisiausias siaubiakas, kokį teko matyt. Buvo tokių momentų, kai netikėtai prigriebdavo, vos kelnių neprivariau (naktį žiūrėjau ) Net ir dabar prisiminus kažkaip nejauku
nejamu, tik RU.. ;/Paskutinis taisė Boružėlė; 2007.08.02, 22:56.
Comment
-
Parašė Apollo Rodyti pranešimą/\
Patarčiau eiti į lietuvišką vertimą. Tikrai viskas gerai išversta.
Comment
-
OK. Ir aš nulėksiu į Sipsonų filmą. O vakar buvau 1408. Tai šiemet tikrai daug geresnių filmų matęs. Mintis įdomi. Gal labiau įtrauktų jeigu namuose per gerą TV ir prie gero garso naktį vienas ar su mergina žiūrėtum, o kai pilna salė tai tas baisumas išnyksta. Va prisimenu namuose naktį per PC žiūrėjau Skambutį, va tai tada kelnės buvo. O šiam duočiau 6/10.You've got one life! Live it!
Comment
-
Na ir aš pažiūrėjau pagaliau Klasika yra klasika, bet tikėjaus didesnio įspūdžio Bet visvien ant šios šeiminėlės pykt negalimaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
inz1K
Parašė Tadas Rodyti pranešimąKą tik peržiūrėjau veiksmo filmą "Chaos".
Be komentarų, - turbūt geriausias kada nors mano matytas filmas su mano mėgstamiausiu aktoriumi - W.Snipesu.
12/10
Comment
-
Ką tik pažiūrėjau filmą "Blood Diamond" ("Kruvinasis deimantas" [2006]).
Na tikrai be komentarų 10/10. Liudnas filmas su netikėta pabaiga.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Žiūrėjau "Kambarys 1408" (info: forumcinemas.lt). Tai vienas geriausių matytų siaubiakų per ilgą laikotarpį. Intelektualus siaubiakas, apimantis žmogaus vidinius išgyvenimus, baimes. Geras intriguojantis įtraukiantis siužetas.
Vis delto S. Kingas yra siaubo klasikas.
Tokių filmų trūksta, nes nemėgstu siaubo filmų, orientuotų į šlykštybes, skerdimus ir žarnas.
Beje, kodėl kambarys 1408? Paprasta: 1+4+0+8= 13
P.S. per kompą žiūrint nepatiks.Paskutinis taisė Andrew; 2007.08.17, 14:21."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
Comment