na jau na jau, as skaiciau daug geru atsiliepimu apie ji, ir imdb reitingas 8.3 atrodo nemazas
visgi ivertinsiu, kai paziuresiu
beje, pastebejau, kad man ima patikti filmai a la Jackie Chano visos nesamones... vakar per LRT paziurejau viena toki Gods Armor , dabar ieskau daugiau panasiu
Pastebėjau vieną dalyką - tinkamai parinktas muzikos kūrinys filmo gale palieka super įspūdį apie filmą.
"The Butterfly Effect" gale skambėjo Oasis - Stop Crying Your Heart Out. Tokiais atvejais, pasibaigus filmui man net nesinori stotis iš kėdės ir lieku žiūrėt titrų, nors jų net neskaitau, o galvoju apie ką tik matytą reginį. Panašiai buvo ir su "The Bourne Identity" (grojo Moby - Extreme Ways) ar "Fight Club". Kartais vine dėl dainos gali filmas patekt tarp mano mėgstamiausių
Ką tik pažiūrėjau filmą "Diena po rytojaus". Taigi pakritikuosiu
Žodžiu filmas visiškai nerealus, nes ledynmetis į žemę ateina per vieną vakarą Nuo -60C žmonės suledėja tik išėję į lauką (Losandžele nebent ) ir aišku tipinis amerikietiškas hapiendas ir mažytė pamokėlė filmo gale, kad žemę reikia tausot
Aš jau buvau pasiruošęs pamatyt tipišką amerikonišką istoriją ir super efektus. Šiaip filmas tikrai geresnis, nei tikėjausi - nekreipiant dėmesio į užšalimus per 2 sekundes ir t.t., visai smagu buvo žiūrėt
Perziurejau Crouching Tiger, Hidden Dragon
labai jau unhappy-endiskas filmas
bet patiko kur kas labiau nei tikejausi . Visos fight scenos nors atrodo nerealiai, bet tiesiog grazu . Gal paliko ispudi todel, kad niekad nemaciau jokio kinietisko filmo (isskyrus kvailus honkongo "bojekvykus")
Nemaciusiems siulau butinai paziureti, nors nezinau, ar patiks, bet as iki siol irgi nebuvau didelis martial arts'u filmuose megejas 9.5/10
Gal kas yra mates Musa The Warrior? is ivairiu atsiliepimu susidariau ispudi, kad tai turetu buti panasu i Tigra ir Drakona ar verta ziureti, jeigu patiko pirmasis?
Siulau paziureti "Hero" (Ying xiong) su Jet Li, lietuviskai pavadintas "Bevardis". Unreal filmas, bent kaip rasoma - visu laiku brangiausias Kinijos filmas ir tai aiskiai matosi. Nerealios kovu scenos. Yra p2p
Comment