Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Bene pirmasis lietuviškas komercinis filmas "Tykusis Džonas". Sukurtas 1990 m., kine rodytas 1992 m., po to vieną (galbūt su pakartojimu kitą dieną) kartą per pirmąją visoje Lietuvoje rodžiusią komercinę televiziją TELE-3 ir viskas. Savo laiku buvo kultinis.
Paskutinis taisė Al1; 2012.07.16, 22:51.
Comment
-
"Civilization: Is the West History?" (2011) (tv series)
6 dalių filmas su britų istoriku Niall Fergusonu apie tai,
kodėl Vakarų civilizacija dominuojanti ir ar jinai prarado vidinę energiją toliau tai daryti:
1. Konkurencija
2. Mokslas
3. Teisę į nuosavybę užtikrinanti demokratija
4. Medicina
5. Vartotojiškumas
6. Protestantiška darbo etika
http://www.youtube.com/watch?v=SqpSNitnfxgPaskutinis taisė Eikantas X; 2012.07.25, 07:42.
Comment
-
Rekomenduočiau tris Vladimiro Poznerio ir Ivano Urganto dokumentikos ciklus. Trumpai sakant, šie du žinomi Rusijos žurnalistai keliauja po šalį ir nagrinėja ją iš visų pusių. Bent jau man labai patiko.
Одноэтажная Америка
Тур де Франс
Их Италия
Aišku, visada galima pasieškoti geresnės kokybės.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Peržiūrėjau serialą "Homeland", kuris šiemet nukarūnavo "Reklamos vilkus". Nesistebiu kodėl - tiek aktorių vaidyba, tiek išlaikyta intriga, tiek šiandieniėės JAV užsienio politinės realijos - viskas jame yra. Didelis pliusas už trukmę - man arčiau širdies kai serialo serijos trunka ne 45min, o kažkiek daugiau ir taip daugiau pasakoma. Taigi, "Homeland" - apie Iraką, Beirutą, alkaida, karą prieš terorizmą, Stokholmo kompleksą, "herojų kulto" sukūrimą ir t.t
Comment
-
Šį filmą (aukščiausią meno kūrinį) žiūrėjau keliolika kartų ir vis kažką atrasdavau naujo ir nematyto... Tai tikras šedevras, jau vien tai, kad nėra jokios šoninės muzikos ir viskas vyksta natūraliai. Puikūs, gal kiek mažiau žinomi aktoriai, be galo tikroviškas ir tas filmas, kuris "pasmerktas" žiūrėjimui visą gyvenimą. Š E D E V R A S.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąPeržiūrėjau serialą "Homeland", kuris šiemet nukarūnavo "Reklamos vilkus". Nesistebiu kodėl - tiek aktorių vaidyba, tiek išlaikyta intriga, tiek šiandieniėės JAV užsienio politinės realijos - viskas jame yra. Didelis pliusas už trukmę - man arčiau širdies kai serialo serijos trunka ne 45min, o kažkiek daugiau ir taip daugiau pasakoma. Taigi, "Homeland" - apie Iraką, Beirutą, alkaida, karą prieš terorizmą, Stokholmo kompleksą, "herojų kulto" sukūrimą ir t.t
Todėl man serialų nr. 1 ir toliau išlieka The Wire - kur kiekvienas sezonas turi savo atskirą siužetinę liniją. Jei netyčia nežiūrėjai - primygtinai sūlau
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąAha, tikrai neblogas serialas. Vienintelis dalykas, kuris kuris nepatiko - sezono pabaiga, kuri nieko nepaaiškina ir liepia laukti antro sezono. Mane asmeniškai tai demotyvuoja žiūrėti toliau. Potencialiai dar vienas Lost'as.
Todėl man serialų nr. 1 ir toliau išlieka The Wire - kur kiekvienas sezonas turi savo atskirą siužetinę liniją. Jei netyčia nežiūrėjai - primygtinai sūlau
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąŠį filmą (aukščiausią meno kūrinį) žiūrėjau keliolika kartų ir vis kažką atrasdavau naujo ir nematyto... Tai tikras šedevras, jau vien tai, kad nėra jokios šoninės muzikos ir viskas vyksta natūraliai. Puikūs, gal kiek mažiau žinomi aktoriai, be galo tikroviškas ir tas filmas, kuris "pasmerktas" žiūrėjimui visą gyvenimą. Š E D E V R A S.
Comment
Comment