Tikiusoi bus geresnis uz 4 dali, kuri labai nuvyle po pirmu triju ir "sugadino" visa serija
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąŠiuolaikinio rusiško kino šedevras. Tikrai turėtų patikt tiems, kas matė "Ostrov".
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąToli jam iki šedevro...
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPriklausomai nuo skonio. Bet kokiu atvėju jis yra daug geresnis už 95% holivudiškos produkcijos.
Lygink su rusišku šlamštu, kurio irgi yra krūvos. Kažkoks labai siauras požiūris.
Ar tu žiūri tik išskirtinai rusų ir amerikiečių filmus?
Čia tas pats kai aš kokį "naujos rumunų bangos" filmą palyginčiau su rusišku kinopopsu ir pasakyčiau: matai, rusų filmai yra šlamštas!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKą aš noriu, tą aš ir lyginu. Taip, ir pas rusus yra šlamšto, bet tikrai mažiau nei holivude.
O šlamšto mažiau, todėl kad ir filmų mažiau turbūt šimtą kartų.
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąLietuviškas filmas "Knygnešys", na sakyčiau visai gerai pastatytas, gal tik trumpokas
Youtube video
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąAha, neblogas kaip lietuviškas. Jau parekomendavau jį praeitam puslapy.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTikiusoi bus geresnis uz 4 dali, kuri labai nuvyle po pirmu triju ir "sugadino" visa serija
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąRekomenduociau "Agora", turbut geriausias filmas matytas pastaraisiais metais Daug atskleidziantis apie tu laiku krikscioniu barbarizmus
Youtube video
Tiek vaidyba, tiek filmavimas, tiek montažas labai aukšto lygio. Ir į veiksmą perdaug neperlenta. Dėl tokių filmų ir myliu europietišką kiną.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Jeigu kam nors idomu kas laukia mūsų netolimoje ateityje arba dabar. Ir tai kaip viskas kasyra aplink mus susideda, viskas pateikta labai įdomiai ir taip kad kiekvienas supras, tik reikia susikaupti ir išklausyti ką kalba. Jau yra 3 dalys Zeitgeist Pažiūrėkit - nesuklysit.
]http://www.youtube.com/watch?v=4whnpP89h34
http://www.youtube.com/watch?v=083bz5nuZ_o
http://www.youtube.com/watch?v=QYLLFpNn4lMPaskutinis taisė Juozas007; 2011.05.09, 00:10.
Comment
-
zeitgeist pirmoji dalis buvo idomi, o kitos tiesiog iesko slieku ir issiseme...
index, tikrai taip, tiesiog man kaip istorijos myletojui kiekviena karta skauda sirdi nuvykus i Roma ar Egipta ir filme tai labiausiai ir izvelgiu Bet siaip tai isties, labai gerai jauciasi europietisko kino dvasia, gaila, kad nera daug kokybisku europietisku filmu tam laikotarpiui.
Comment
-
Hanna | 2011 | UK/JAV/Vokietija
vienas iš tų kur pasibaigus kurį laiką buvau apspangęs...
kai kur banaloka ir nelogiška, bet pafilmuota įdomiai ir įdomiose vietose...
tiems kuriems patiko Nikita ir Bourne'as
o kine (su gerom kolonėlem) žiūrėt verta vien dėl Cheminių Brolių garso takelio
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
Comment