Parašė dolfis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė John Rodyti pranešimąDaug kas naudoja klišę, kad "yra labai gerų rusiškų filmų". Ko gero, tiesa. Bet gerų amerikietiškų, prancūziškų, itališkų, vokiškų, austriškų, ispaniškų, britiškų, kiniškų, korėjietiškų, japoniškų ir t.t. yra kur kas daugiau (imant kiekvieną šalį atskirai).Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąHeh, viena draugė iš Kinijos sakė, kad korėjietiški filmai yra tik apie 'aną' galą. Nežinau, ar tai tiesa, daug filmų nemačiau. Tačiau galite patikrinti.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąGal įdomumo dėlei pavyzdžių būtų galima kokių tai gerų korejietiškų (ar kad ir austriškų) filmų? Jeigu jau taip tvirtini tai neturėtų būti sunku bent jau po kokius 10 pasakyt.
Korėja paskutiniu metu gamina be galo daug filmų, tarp jų nemažai ir labai geros meninės kokybės.
Comment
-
AIRzol teisus, per paskutinius ~20 metų P.Korėjos kinas labai smarkiai pakilo ir yra panašiame lygyje su Japonija ir Kinija/Honkongu.
Filmų galima parašyti tikrai daugiau, nei 10, bet visų pirma siūlyčiau pažiūrėti režisierių Kim ki-Duk'o ir Park Chan Wook'o filmus, kurie kaip ir laikomi geriausiais P.Korėjos kino reprezentatoriais. Nors, aišku, yra ir kitų labai gerų režisierių ir jų filmų.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKas dar atsimena Crouching Tiger Hidden Dragon...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBlogiausias filmas, kurį esu matęs gyvenime
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKo gero, nesi didelis Wuxia (t.y. kinietiško "fantasy") žanro gerbėjas.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTik keista, kad kas mėgsta tokį ,,žanrą'' kritikuoja imdb filmų topą kaip atgyvenusį
Beje, tai ne šiaip "žanras", o ~700 metų senumo literatūros žanras su priešistore, siekiančia 200-300 metų pr. Kr., atgaivintas šiuolaikinėje literatūroje ir kine 20 amžiuje. Aišku, pageidautina būti susipažinus su kontekstu, nes kitaip tikrai gali "nepatikti". Čia kažkas panašaus, kaip ir Mozart'o ar Beethoven'o "blogumas" ir "nepatikimas" elektroninės muzikos mylėtojui John). Manau riekia skirti, kas yra "bloga" ir "nekokybiška" nuo to, "kuo aš nesidomiu" arba "nežinau".
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąManau riekia skirti, kas yra "bloga" ir "nekokybiška" nuo to, "kuo aš nesidomiu" arba "nežinau".
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTada galima prieiti prie to, kad muilo operos taip pat nėra blogos ir nekokybiškos, yra tik žmonės nesidomintys Lotynų Amerikos kultūra
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTuriu pagrindo manyti, kad dauguma iš mūsų (įskaitant ir tave patį) Lotynų amerikos kultūrą ir jos vietą muilo operų kontekste žino ir supranta kur kas geriau, nei Wuxia literatūros žanrą bei jo kontekstą, ir supranta, kad Lotynų Amerikos muilo operos tai primityvus ir banalus žanras, kuris neturi beveik jokios meninės vertės. Taip kad tikriausiai prie tavo menamos išvados prieiti negalima, nes tam nėra loginio pagrindo, o ir šiaip naudodamas tokias klišes gali prieiti prie absoliučiai bet kokios išvados apie absoliučiai bet ką. Nebent tos muilo operos turi ką nors bendro su Aztech'ų ar Majų kultūromis? Gal tuomet tikrai aš kažko nesuprantu ir iki galo neišgvildenau Marijos Lopez ir Chose Ignacijaus meilės poteksčių Aztechų imperijos istorijos kontekste? Jei taip, tai su tavimi sutinku.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO jeigu kažką turėtų bendro su majais, būtų dėl to geresnės? Aš pvz. viską tame Sėlinantyje Tigre supratau, tiesiog skraidanatys žmonės nedaro įspūdžio, ( šitas filmas būtent į tokius ir orientuotas, ne besidominčius Rytų kultūra, o ryjančius popkornus paauglius, kurie įsižioję wow stebisi, kaip taip galima aukštai skraidyti ) Bet jei kažkam tai daro įspūdį, kaip ir Marijos su Chose meilės intrigos, tegul žiūri, man negailaPaskutinis taisė John; 2010.12.29, 02:43.
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąAš taip ir nesupratau, kodėl sovietmečio laikais sukurtas ir tapus jau klasika kinas yra blogas. Neišgirdau nė vieno rimto argumento.
Visgi man kyla noras klausti, kodėl kai kurie taip išaukština būtent tokius filmus, o visa kita (ypač amerikietiškus) laiko "šlamštu", kai tam nėra jokio aiškaus pagrindo? Tokių žmonių yra tikrai daug. Žinoma, kad yra gero Sovietinio ir galbūt rusiško kino, bet jo yra kur kas mažiau, nei JAV, Europos ar Azijos šalių gero kino. Kol kas iš tokių žmonių neišgirdau nei vieno argumento, kodėl jie dievina Sovietinius ir Ruiškus filmus, bet nesidomi kitų šalių kinu. Manyčiau, tai kur kas svarbesnis klausimas, nei kodėl kai kurie SSRS/Rusijos filmus vadina blogais.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNežinau, ar kas nors Sovietmečio klasikinius filmus vadina "blogais". Nesiimsiu to vertinti, nes bent iš mano matytų filmų, kai kurie lyg ir buvo visai nieko. Ko gero, jau vien pats faktas, kad jie sukurti tokioje keistoje ir jau žlugusioje sistemoje, kaip SSRS, jiems suteikia šiokią tokią vertę.
Visgi man kyla noras klausti, kodėl kai kurie taip išaukština būtent tokius filmus, o visa kita (ypač amerikietiškus) laiko "šlamštu", kai tam nėra jokio aiškaus pagrindo? Tokių žmonių yra tikrai daug. Žinoma, kad yra gero Sovietinio ir galbūt rusiško kino, bet jo yra kur kas mažiau, nei JAV, Europos ar Azijos šalių gero kino. Kol kas iš tokių žmonių neišgirdau nei vieno argumento, kodėl jie dievina Sovietinius ir Ruiškus filmus, bet nesidomi kitų šalių kinu. Manyčiau, tai kur kas svarbesnis klausimas, nei kodėl kai kurie SSRS/Rusijos filmus vadina blogais.
Kарнавальная ночь - фильм
http://video.google.com/videoplay?do...2345276761142#
Людмила Гурченко - Песенка про пять минут
http://video.bigmir.net/show/121200/"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
Comment