Šiuo metu tai yra mano laukiamiausias filmas. Tikiuosi, kad bus kažkas panašaus į pirmasias dvi dalis. Youtube video
Sekmadienį buvau nuėjęs į kiną pažiūrėt. Tiesa sakant, tikėjausi daug blogiau... Siužetas gan padorus, efektams lėšų tikrai nepagailėta, vaidyba irgi kaip tokio žanro filmui gan gera, kelios legendinės frazės panaudotos (taip taip, "I'll be back" irgi). Siūlau pažiūrėt, bet tik kine.
Taip vakar ir aš apsilankiau ketvirtame terminatoriuje.
Na filmas ganėtinai geras, bet siūlau žiūrėti tik kine, nes naminė aparatūra ar tuo labiau kompiuteris nelabai sugebės viską perteikti.
Girdėjau(o iš filmo pabaigos ir matosi), kad bus ir penkta terminatoriaus dalis. Kiek teko girdėti tai planuojamas yra 2011 metų maždaug link galo.
"Nenormaliai reaguoti į nenormalią padėtį yra normalu." - V.E.Frankl
katik paziurejau sita filma, privercia susimastyti. Linkiu, kad viso pasaulio zmones apie tai susimastytu, o labiausiai, kad pasaulio galingieji, juk jie tai galetu pakeist sita pasauli, ar ne?
Stipriai rekomenduoju pažiūrėti (ypač su draugų būriu) "The Hangover" (aka "Pagirios Las Vegase") Senai taip linksmai nesijuokiau http://www.youtube.com/watch?v=kzmkDDmoODA
Stipriai rekomenduoju pažiūrėti (ypač su draugų būriu) "The Hangover" (aka "Pagirios Las Vegase") Senai taip linksmai nesijuokiau http://www.youtube.com/watch?v=kzmkDDmoODA
Vakar žiūrėjau, tai pritariu. Super komedija, visą filmą juokiausi
Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
pažiūrėjau ir aš HOME ir tikrai supratau, kad žemė mūsų namai, reikia ją saugoti net už širdies pagriebė paskutinės filmo minutės, kai buvo kalbama apie tas šalis, kurios stengiasi saugoti didžiausią mūsų turtą - namus
Jei paziurejai 1 dali paziurek ir antra Zeitgeist Adenum vadinas, bet seip patarciau pasieskoti ir kitos nuomones filmu antai kaip antiZeitgeist nes ten burta priburta tai paziurejus normalu ir anti filmus surasi tiesa per viduri.
Taip vakar ir aš apsilankiau ketvirtame terminatoriuje.
Na filmas ganėtinai geras, bet siūlau žiūrėti tik kine, nes naminė aparatūra ar tuo labiau kompiuteris nelabai sugebės viską perteikti.
Girdėjau(o iš filmo pabaigos ir matosi), kad bus ir penkta terminatoriaus dalis. Kiek teko girdėti tai planuojamas yra 2011 metų maždaug link galo.
Efektai tik ir geri ketvirtame terminatoriuje. Trečias jau buvo hamburgeriškas, o ketvirtas labai nuspėjamas. Žodžiu tikras amerikietiškas "bajavykas" su lėkštom "sūrinėm klišėm". Kalbant apie tęsinį, manau dar kokios dvi dalys bus (tokios pat hamburgeriškos). Aišku niekas nepyktų, jei kas 8 metus po dalį nufilmuotų.
Efektai tik ir geri ketvirtame terminatoriuje. Trečias jau buvo hamburgeriškas, o ketvirtas labai nuspėjamas. Žodžiu tikras amerikietiškas "bajavykas" su lėkštom "sūrinėm klišėm". Kalbant apie tęsinį, manau dar kokios dvi dalys bus (tokios pat hamburgeriškos). Aišku niekas nepyktų, jei kas 8 metus po dalį nufilmuotų.
Kad ir kiek tų terminatorių būtų, vistiek jiems iki antros dalies lygio dar labai toli. Na gal išskyrus pirmąją dalį
Comment