Peržiūrėjau "i am legend". Šlamštas, galiu pasakyt... Pabaiga nesąmoninga ir blogąja prasme visai netikėta, siužetas manau visiškai prastas..
Pritariu, ir aš nesuprantu, ko jį taip gyrėt. Visiškas šū*as net atsižvelgiant į efektus. Nei siužeto, nei labai to siaubo, o zombiai tai ir iš viso graudžiai juokingi, pabaiga iš viso totaliai amerikietiškas herojinis epas. 3/10 geriausiu atveju (už W. Smith).
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Pritariu, ir aš nesuprantu, ko jį taip gyrėt. Visiškas šū*as net atsižvelgiant į efektus. Nei siužeto, nei labai to siaubo, o zombiai tai ir iš viso graudžiai juokingi, pabaiga iš viso totaliai amerikietiškas herojinis epas. 3/10 geriausiu atveju (už W. Smith).
Nu visiskai nesutinku, nebent ne su ta nuotaika ziurejai, pabaiga kiek prastoka, ( kam ten jam reikejo sprogdintis, tai tiap ir likau nesuprates), bet overall tikrai neblogas filmukas..
Nu visiskai nesutinku, nebent ne su ta nuotaika ziurejai, pabaiga kiek prastoka, ( kam ten jam reikejo sprogdintis, tai tiap ir likau nesuprates), bet overall tikrai neblogas filmukas..
Nežinau.. Aš apskritai pastebiu, kad didžioji dalis mano mėgstamiausių ir geriausių filmų yra iš praeito amžiaus, ypač 9-10 dešimtmečio. Šį dešimtmetį labai suprastėjo Holivudo produkcija, viskas kišama ant efektų, bet visiškai pamirštama pats siužetas, personažų charakteriai ir jų tikroviškumas labiau nugludinti, patys filmai sukelia daugiau minčių ir emocijų, daugiau minties juose nei dabar. Galėčiau vos keletą filmų iš šio dešimtmečio išskirti kaip gerus, kaip klasiką. Nepalyginimai su tuo,kiek ir kokių įvairių jų buvo praeitame. Na, čia mano nuomonė tokia, kad seniau kažkaip buvo geriau. Kai sakoma, dėl skonio nesiginčijama.
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
/\ Jo pritariu, kad šio dešimtmešio filmams dar toli iki dvidešimto amžaiu klasikos. Šiuolaikiniu filmu scenarijų spragas užkiša spec. efektais ir skaitos jau čia geras filmas.
Pažėkit filmą The Fountain (2006) vienas iš geresniu pavizdžių ką galimą sukūrti nenaudojant kompiuterinių efektų.
??nelabai supratau? man patinka istorija gerbiu karius ir salis kurios sugebejo uz save pastoveti ,o kai ateina kazkokie amerikonai ir sugeba parodijuoti tuos musius ir daro is ju nesamones .tai yra izeidimas tautai zmoniem ir t.t amekonai tai amerikonai bet skaudziausia kad tai daro kulturos neturintys ir niekada neturesiantys bezdziones.
??nelabai supratau? man patinka istorija gerbiu karius ir salis kurios sugebejo uz save pastoveti ,o kai ateina kazkokie amerikonai ir sugeba parodijuoti tuos musius ir daro is ju nesamones .tai yra izeidimas tautai zmoniem ir t.t amekonai tai amerikonai bet skaudziausia kad tai daro kulturos neturintys ir niekada neturesiantys bezdziones.
Dievobaimingas bliuzmenas, kurį vaidina Samuelis L.Jacksonas, sutinka jauną merginą, kuri, buvusi seksualinio išnaudojimo auka, ieško savo gyvenimo meilės.
Šį savaitgalį kine peržiūrėjau Meet The Spartans, Asteriksą olimpinėse ir Projektas Monstras. Pirmieji abu patiko, nes mėgstu komedijas ir parodijas Gardžiai pasijuokiau iš spartiečių, Paris, Britney ir visų kitų Na Asterikso ši dalis galbūt buvo su mažiausiai "bajerių", tačiau visvien privertė juoktis O Monstras šiek tiek nuvylė... Efektai neblogi, tačiau siužeto ir pabaigos jokios
Comment