Parašė Tadas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
"All dogs go to heaven". Fantastiškas animacinis filmas, kuris vaikams gal ir nelabai tiktų žiūrėti nes yra apie mafiją
Manau, jį būtų galima lyginti su tokiais šedevrais, kaip Liūtas karalius ir Gražuolė ir pabaisa. Patariu pasižiūrėt
Comment
-
Eikit š... Žiūrėjau I Am Legend ... Vienas!!! Tamsoj!!! Visai nelinksma buvo, bent jau pirmas 40 minučių. O po to per greitai įvykiai sudėlioti. Filmas kažkur 1h 35min. Turėtų būti (kaip jau pastebėta viršuj) kokios 2h 30min tada būtų sehr gut. Nors scenaristus galima būtų patarkuoti (amerikiečiai ko norėt ) Bet šiaip, duodam... hem... kokius tarkim 8. Tokius filmus žiūrint pražilt anksčiau laiko galima.
Comment
-
Šiandien pažiūrėjau "Once", labai geras neholivudiškas filmas man patiko ir soundtrack dainos puikios, beto vienas geriausių filmų pagal kino kritikus http://www.rottentomatoes.com/m/once/
Comment
-
Na, kas ką pasakys apie "Nereikalingi žmonės"? Nesu tokio tipo filmų megėjas, bet privalėjau nueit norėdamas parenmt lietuvišką kiną Smoriginas kaip aktorius - superMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKatik perziurejau Death Proof... labai linksmas filmukas su geromis masinomis
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Į Death Proof ėjau į naktinį seansą - 00.15, tai jau tikrai geriau būčiau namie pamiegojęs tą laiką, nes maniau kine užmigsiuMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Greate world of sound
When a man answers an ad to train as a record producer, he's excited by the prospectof signing undiscovered artists only to discover his new job isn't all it's cracked up to be.
There will be blood
A story about family, greed, religion, and oil, centered around a turn-of-the-century Texas prospector (Daniel Day-Lewis) in the early days of the business.
No country for old men
Violence and mayhem ensue after a hunter stumbles upon some dead bodies, a stash of heroin and more than $2 million in cash near the Rio Grande.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąĮ Death Proof ėjau į naktinį seansą - 00.15, tai jau tikrai geriau būčiau namie pamiegojęs tą laiką, nes maniau kine užmigsiu
Comment
-
Vakar buvau Sweeney Todd- The Demon Barber of Fleet Street.
Panašų filmą senai mačiusi, gotikinė atmosfera, daug kraujo, peiliai . Kartais net per daug kraujo...
Dainos... Vienos tikrai patiko, kitos- laukiau, kad greičiau baigtus .
Šiaip filmas man patiko, aš mėgstu tokius nelabai formatinius filmus . Plius Johny Depp'as (inlove) .
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąPažiūrėjau "Surf's Up". Na tikrai labai nuostabus filmukas.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Man asmeniskai visu laiku ir visu tautu geriausias filmas yra Sergio Leone rezisuotas "Kartą Amerikoje" (Once Upon a Time in America) su Robertu De Niro ir Jamsu Woodsu. Dabar taip filmu nebestato. Galingas, brandus, sudetingas filmas. Idomus ir meniskas.
Konkuruoti gali nebent režisieriaus Francis Ford Coppolos pagal Mario Puzo romaną pastatyta triju filmu epopeja "Krikštatėvis" (The Godfather). Vaidina visa plejada puikiu aktoriu Marlon Brando , Al Pacino , Robert Duvall , Diane Keaton , James Caan, tas pats Robert De Niro.
Comment
Comment