Matau operatoriaus darbas tikrai kokybiškas bus. Ir filmas liux atrodo Tik man jau atsibodo Smoryginas. Na prieš šį aktorių nieko neturiu, bet kur lietuviškas filmas, ten ir jis...kažkaip nenorom jau nuo jo bloga.
Matau operatoriaus darbas tikrai kokybiškas bus. Ir filmas liux atrodo Tik man jau atsibodo Smoryginas. Na prieš šį aktorių nieko neturiu, bet kur lietuviškas filmas, ten ir jis...kažkaip nenorom jau nuo jo bloga.
Kad gal nelabai, anot www.kinas.info, Smoriginas vaidino žemiau paminėtuose filmuose, taigi iš naujesnių jis tik "Nuodėmės užkalbėjime" buvo pasirodęs.
Nuodėmės užkalbėjimas
Nuodėmės užkalbėjimas, 2007
Anastasija (TV serialas)
Anastasia, 2006
Laiko sergėtojas
Khranitel vremeni, 2004
Elzė iš Gilijos
Elze’s Life, 1999
Amžinoji šviesa
Amžinoji šviesa, 1987
Jo žmonos išpažintis
Ispoved ego zheny, 1984
Moteris ir keturi jos vyrai
Moteris ir keturi jos vyrai, 1983
Grizau is 1612... Nusivyliau labai,labai. Gal apart Zebrovskio vaidybos,o siaip ultrapatriotisku sapalioniu rinkinys ir tiek. Nei siuzeto,nei aplamai istorijos
o kaip jum anglu kinas? tokie filmai kaip this is england? ar bussines? manau anglu kinas labai savotiskas ir tikrai nera blogas man jis patinka labiau nei prancuzu ar italu
o kaip jum anglu kinas? tokie filmai kaip this is england? ar bussines? manau anglu kinas labai savotiskas ir tikrai nera blogas man jis patinka labiau nei prancuzu ar italu
Na mano nuomone, visą britų kino produkciją "atmuša" vien prancūzų kino pramonė, ant kurios remiasi ir tas anglų kinas: nesenas pavyzdys, jog prancūzai sukūrė "Mr. Bean's holydays".
Na yra nesenų pora perlų britiškojo kino: "Hitchhiker's guide to galaxy", "Constant gardner", "Elizabeth I", "Queen" ir t.t. Bet man, prancūzų, olandų ir vokiečių kinas labiau prie širdies...
Pradėjau kažkada "This Is England", bet taip ir nebaigiau - kažkoks "depresūchinis"...
Comment