Parašė rat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė rat Rodyti pranešimąPasakykit, kad juokaujat... Galiu pritarti, kad Krysko balsas gerai parinktas, tik tiek.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Originalus man animacinei komedijai išvis netinkamas pasirodėMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimąBlemba, į Resident Evil tai noriu nueiti.
Hammer, kiek tau kartų reikia aiškinti- nemokėk 14 lt už kiną. Įsigyk kino akademijos kortelę (3 lt pusmečiui), tada visi bilietai kainuos po 10 lt (10 lt kainuos ir vienam kartu einančiam asmeniui).
Buvau "Nenugalėta širdis". Padarė nesuvokiamą įspūdį. Tokio gero filmo jau seniai nebuvau matęs. Filmas pagrįstas realiu įvykiu,kuris buvo komentuojamas naujienose. filme netgi rodomi realūs veikėjai (Musšarafas, Kolinas Pauelas) ir t.t. Filmas padeda suprasti, kad už kiekvieno įvykio, į kurį mes žiūrime tik kaip į naujieną, slypi ištisa virtinė likimų ir tragedijų. Kovoje tarp ideologijų, kenčia tūkstančiai žmonių.
Comment
-
O mane traukia Dabar planuose būtent šis, Kietakiaušiai, Amerikos Gansteris (šio ypač laukiu). bei Hitman'as. Atrodo artimiausiu metu viskasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Akela Rodyti pranešimąO "Ant bangos" manęs visiškai netraukia..
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąMan angliška "Surf's Up" ("Ant Bangos") versija paliko pačius geriausius įspūdžius. Neabejotinai geresnis už Simpsonus, Šreką ar tą patį Ratatouille. Super geras humoras. Visai normalūs juokeliai, nepasakyčiau, kad labai "pošli" (nepadorūs).Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
buvom su broliu šiandien ant bangos nu filme ta prasme tai žinai - radikaliai biče! (radikaliai kirtis ant paskutinės i riestinis, suprasit kaip sako ten, kurie dar nematė) patariu nueiti, man labai patiko, ir prie ko tas radikaliai patys suprasit žodžių pimpagalvis, subinė, gaidiškai ten taip pat yraPaskutinis taisė daktaras; 2007.10.24, 21:20.
Comment
-
Nesenai teko ziureti David Lyncho "Inland Empire". Net nezinau kaip apibudinti. Filmu nesimegavau, ziureti buvo pakankamai sunku, juolab jog trukme 3h, bet vistiek manau jog tai nerealus filmas, tikras sedevras. Skirtas tikrai tik rinktinei publikai, kas supranta mena ir kina (filmo net nesitikekit suprast), taip pat siulau paziureti visiems kas domisi fotografija, su kamera ir sviesa dirbama taip pat fantastiskai. Na jei cia yra Lyncho gerbeju, tai supras apie ka kalbu, o kitiems tikrai siulau si filma, nors ir abejoju ar patiks, nes tikrai ne eiliniam ziurovui.
Comment
-
Pasirodo ji lietuvos kino teatruose rodo kaiptik siuo metu.
http://www.cinema.lt/filmoanotacija.asp?4763 Aprasymas pasako kiek daugiau nei reikia, nes suprast vistiek nesuprasi nieko, o tik beviltiskai mastyt ir junkt galus privers, ko net nereikia daryti.
"3 valandų psichologinį eksperimentą išgyvenusiems žiūrovams nedavė ramybės svarbiausias klausimas - ar čia įmanoma kažką suprasti?" Visiska tiesa.
2.5h galvojau ka Lynchas vartojo kurdamas, likusi pusvalandi norejau to ka jis vartojo
Comment
-
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąLinkomanija.net Torrent.lt
Sveiki, šis tinklapis yra uždaras. Į tinklapį gali patekti tik registruoti vartotojai. Jeigu esate registruotas - prisijunkite žemiau pateiktoje formoje. Jeigu norite užsiregistruoti - paprašykite jau registruotų draugų, kad jums atsiųstų pakvietimą.
Comment
Comment