Beje, gal ir ne apie filmą, tačiau šiuo metu per LTV rodo vieną mano mėgstamiausių šios tv laidų - "Požiūris", kurios viena iš temų - Vilniaus sporto rūmai bei Panevėžio miesto biblioteka. Rekomenduoju.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė gytis Rodyti pranešimąvistiek man geriausiu filmu ishliks Requiem For A Dream...Paskutinis taisė Ametistas; 2007.02.15, 23:16.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąBeje, gal ir ne apie filmą, tačiau šiuo metu per LTV rodo vieną mano mėgstamiausių šios tv laidų - "Požiūris", kurios viena iš temų - Vilniaus sporto rūmai bei Panevėžio miesto biblioteka. Rekomenduoju.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Henrikas Rodyti pranešimąNuosirdziai rekomenduoju pasiziureti Lost in translation...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė gytis Rodyti pranešimąamiko<< matau filmus vertinam panashiai... tau tikrai verta ta filma pazhiureti. shiaip jis yra apie narkomanus... tikslliau negaliu apibudint apie ka bet tikrai verta ji pazhiureti ir manau liks daug ka apmastytiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
/\ "Requiem svajonei" http://www.kinas.info/?movie-comments=980
Šiaip aš irgi rekomenduoju. Pažiūrėjus šį filmą, mąstymo bus tikrai bent kelios valandos, jei ne dienos
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąApie ką? beje, kas tau yra geras filmas? Man geras filmas, tai filmas, kurį pažiūrėjęs, lieki susimąstęs/šokiruotas/apstulbęs/nesusipratęs ir būti tokiu bent keletą valandų, geras filmas yra tas, po kurio bent viena milijoninė tavo smegenų dalis apie gyvenimą ima mąstyti bent šiek tiek kitaip nei iki tol. Be to, geras filmas turėtų priverst mane kvatotis arba žliumbt, arba likti kvailio vietoje Filmas turi būti pamokantis, kad iš jo "pasisemtum" gyvenimo kartėlio ir patirties. Pažiūrėjęs gerą filmą norėtum jį pažiūrėt dar kartą, tik jau su labai artimu žmogum, tą filmą imi sieti su savimi, nes jį bežiūrėdamas, patyrei nemažai išgyvenimų... Lygiai taip pat vertinu ir knygą...
Beje, man dar labai patinka siuolaikine animacija.Tai vertybine animacija: Ledynmetis, Anapus tvoros, bet geriausias "Linksmosios pedutes" (neseniai rodytas)
Bet dar svarbu, kad yra filmu, kurie neskirti mastymui, mokymuisi ar pan.Jie nekelia sau tokio tikslo.Jie skirti atsipalaidavimui, pabegimui nuo visokiu prasmiu ir t.t.Jeigu juos uzmirsti po keletos akimirku,tai nereiskia, kad jie blogi"Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimąBet dar svarbu, kad yra filmu, kurie neskirti mastymui, mokymuisi ar pan.Jie nekelia sau tokio tikslo.Jie skirti atsipalaidavimui, pabegimui nuo visokiu prasmiu ir t.t.Jeigu juos uzmirsti po keletos akimirku,tai nereiskia, kad jie blogiTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
ar kasnors matet filmą "Baraka" ( http://www.imdb.com/title/tt0103767/ ) ?
visiškai netradicinis, daug kas iš mačiųsiųjų jo taip ir nesuprato, o man žiauriai patiko..
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąKątik baigiau žiūrėti Baraka... Fantastika Turbūt įspūdingesnio, labiau įkvepiančo ir labiau verčiančio susimąstyti filmo nesu matęs...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKas čia per filmas? Pirmąkart girdžiu Kaip angliškai vadinas? Gal per eMule gaučiau...
Comment
Comment