Grįžau kątik iš Borato beveik viskas buvo matyta Youtube, bet juokėmės su kompanija iki ašarų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimąTaip žinau, bet pateikimas tai amerikietiškas. Tie klyksmai ir tos scenos ant tiek banalios. Žiūrėdamas jau nuijauti kad čia bus "BŪ" ar "oh my god" ir pan. Na o Japoniška visai kas kita. (Bent jau mano nuomone)
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąUž visą NeHoluvudiškumą aš ir dievinu Rytų Azijos kinąbeg, borrow and steal
Comment
-
Parašė SkeiTeriS Rodyti pranešimąJagshemash!!!
Unreal filmas, juoko dozė garantuotaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąGaila tęsinio tikriausiai nebesulauksime Reik tikėtis naujos Sachos personažo
Comment
-
Parašė SkeiTeriS Rodyti pranešimąaha, kuriamas juk Bruno. Apie Australijos gėjų Tv reporterįMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAustrijos Bet Bruno jau irgi gan senokas personažas. Na bet kolkas neįsivaizduoju kas galėtų Borat'ą pakeisti
and kol kas Boratas geriausiausias
its nicee
Comment
-
Parašė SkeiTeriS Rodyti pranešimąjo, ne taip parašiau, Austrijos
and kol kas Boratas geriausiausias
its niceeMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Man tai įdomiausia buvo stebėti jaunas šeimas su mažais vaikais, einančias į tą filmą. Abejoju ar jos ten eidamos žinojo kas ten per filmas Šiap ar taip manau, kad reiktėjo kažkokio perspėjimo, kad čia komedija suaugusiems ar panašiai, nes dauguma Borato juokelių buvo nelabai vaikiški. Tarkim jo juokeliai apie žydus, jo stipraus sūnaus fotografijos ar tas pasilakstymas su tuo storuliu draugeliu viešbutyje...
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąMan tai įdomiausia buvo stebėti jaunas šeimas su mažais vaikais, einančias į tą filmą. Abejoju ar jos ten eidamos žinojo kas ten per filmas Šiap ar taip manau, kad reiktėjo kažkokio perspėjimo, kad čia komedija suaugusiems ar panašiai, nes dauguma Borato juokelių buvo nelabai vaikiški. Tarkim jo juokeliai apie žydus, jo stipraus sūnaus fotografijos ar tas pasilakstymas su tuo storuliu draugeliu viešbutyje...
Comment
-
Dar vienas geras filmas (dvieju daliu) - Low Winter Sun
http://www.imdb.com/title/tt0788121/
Jei atidziai ziuresit tai pamatysit tokiu dalyku kaip 'Ukio Bankas' ir lietuvisku varduPaskutinis taisė El_Greco; 2006.11.04, 20:21.
Comment
-
Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimąBuvau ir aš Borate, juoko dozė tikrai gera Tik jūs man durnam paaiškinkit ten viskas režisuota ar iš tikro taip viskas ir buvo?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Nors esam matę ištraukas "jotūbėje", bet filmas paliko l. gerą įspūdį (išskyrus kelis perlenkimus), juokėmės iki ašarų
Seniai nemačiau tokio gero pasityčiojimo iš amerikonų bukumo.
Tiesa, abejoju, ar visi jie tą supras - juk nėra juoko už kadro, kaip pas juos įprasta.
Pvz., ta scena, kai Boratas audrino minią (prieš jam traukiant himną apie kalio eksportą) man labai priminė matytus vaizdus Amerikoj, kai per amerikoniško futbolo pertrauką kažkoks "didvyris" iš Bosnijos kažką nerišliai pasakojo, o visi šokinėjo kaip bepročiai, apimti patriotizmo priepuolio.
Antra vertus, neatsistebiu, kaip amerikonai moka kantriai dirbti su klientais, net ir gana bukais
Ta scena, kai jis pirko automobilius, man labai priminė neseną patirtį, kai pats tautiečiams pardavinėjau seną automobilį (beje, teko susidurti šiuo klausimu su tikrais kazachais ar kirgizais - iš jų pusės žymiai mažiau išsidirbinėjimo)
Kazachams nepavydžiu. Jiems lieka tik pasikviesti Boratą pas save
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąMan tai įdomiausia buvo stebėti jaunas šeimas su mažais vaikais, einančias į tą filmą. Abejoju ar jos ten eidamos žinojo kas ten per filmas Šiap ar taip manau, kad reiktėjo kažkokio perspėjimo, kad čia komedija suaugusiems ar panašiai, nes dauguma Borato juokelių buvo nelabai vaikiški. Tarkim jo juokeliai apie žydus, jo stipraus sūnaus fotografijos ar tas pasilakstymas su tuo storuliu draugeliu viešbutyje...
Jei būtų apkarpę tas dvi itin vulgarias scenas, niekas nebūtų nukentėjęs.Paskutinis taisė Romas; 2006.11.05, 16:53.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąSeniai nemačiau tokio gero pasityčiojimo iš amerikonų bukumo.
Tiesa, abejoju, ar visi jie tą supras - juk nėra juoko už kadro, kaip pas juos įprasta.
Amerikiečių bukumas čia yra išvis ne prie ko, o tas jo amžinas akcentavimas visur, kur įmanoma yra atgyvenęs Bendravau su daug lietuvių ir daug amerikonų, ir galiu drąsiai teigti, kad amerikonai tikrai nėra akivaizdžiai bukesni. Greičiau atvirkščiai.Paskutinis taisė blitz; 2006.11.06, 13:33.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Rusijoje uždrausta rodyti filmą apie Boratą
http://whatson.delfi.lt/news/film/ar...hp?id=11168576
Comment
Comment