kaip matot is fizionomijos - senas. tada dar nei skaiciu, nei datu niekas nebuvo sugalvojes. bet sirdy jauciuosi kaip kokiu 23.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kelintais metais gimėte?
Collapse
X
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąBalsavau dar kai man 16 buvo, o šią vasarą jau 19 sueis.
Comment
-
Man 18 m. Nors iš išvaizdos beveik visi, kurie manęs nepažįsta ir nežino kiek man iš tikrųjų, duoda apie 15 m.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Grybas Rodyti pranešimąReiktu apklausa daryt ne kiek Tau metu, bet kelintais gimes ir visos bedos butu issprestos as gimes 1985m
Comment
-
Gal jau laikas vėl atgaivinti šią temą
Iki šiol neskelbiau savo amžiaus, nes nesinorėjo pasirodyti vyriausiuoju seniu, bet kai pamačiau kelių forumiečių prisipažinimus, kad jiems jau per 40... Man 28 metaiI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNežinau kodėl, bet tokios temos man panašios į One.lt akcijas atrakcijas. Kiek jums metų, ką manote apie aukčiau esantį žmogų ir panI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Mano apraše viskas teisingai nurodyta. 44 šiai dienai.
Bet šeima jaunesnė, tai galima kokių 12 metų atmest.
Ai, dar pasireklamuosiu (cia penktadieninis alus veikia) http://www.omnitel.net/almis/
Comment
Comment