19
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kelintais metais gimėte?
Collapse
X
-
Mjo, o pats šešiolikinis. Apskritai, 16-17 metų - labai niekam tikęs amžius. Tipo jau didelis ir mandras, ale dar viskas uždrausta D.
O šiaip, nematau nieko blogo, kad forume lankosi jaunesni dalyviai. Tik geriau - reiškia, auga protingi ir mąstantys žmonės. Nemažai čia perskaitytų protingų žmonių pasakytų protingų dalykų niekur nedingsta - gi čia įdedi savo laisvalaikį, čia ne grūdama informacija per pamokas.
Be to, pats iš šio forumo išmokau diskutuoti. Pradėjau lankytis būdamas 12-13 metų, galop šio bei to išmokau, šį bei tą supratau, ir užsiregistravau. Po kelių metų ir dabartiniai jaunesnieji nariai bus, švelniai tariant, pažengę žmonės vienu ar kitu klausimu.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąJau neužilgo 'persikelsiu' į kitą kategoriją - 23 - 24.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąMan irgi lygiai tas pat. Dienų klausimas
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąMjo, o pats šešiolikinis. Apskritai, 16-17 metų - labai niekam tikęs amžius. Tipo jau didelis ir mandras, ale dar viskas uždrausta D.
Comment
-
Parašė andyouriki kokiu 27 dar skaitaisi kaip ir jaunas, bet virsijus, artejant prie 30 metu ribos, skaicius jau gan solidokai atrodo paaugliai jau tave gali vadinti "seniu", bent jau mes taip vadindavom P.S. man neseniai tik 28 sukako.
Beje, galvojau, jog tamsta jaunesnis už mane.
Comment
-
Parašė andyourKiek pastebejau iki 25 dauguma bendrauja su panasaus amziaus zmonemis 1-3 metai skirtumas, bet veliau manau virsijus 30 metu, jau ta 1-3 metu riba prasiplecia.
Parašė andyourO pagal ka sprendei? As daznai atspeju zmoniu amziu pagal tai ka jie raso, kokios ju mintys. Matyt mano mintys kaip 20mecio
Comment
Comment