O koks skirtumas kokio amžiaus rašo?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kelintais metais gimėte?
Collapse
X
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąO koks skirtumas kokio amžiaus rašo?
Comment
-
Bet netikėjau, kad tokia jauna čia publika... Tiesa vakar atradau Youtube Insight, niekad nebuvau domėjęsis, tai nustebau, kad mano kanalo pagrindiniai svečiai ~45-54 amžiaus žmonėsMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė tricky_kid Rodyti pranešimąO man 10 metu. Jeee ash jauniausias !!! utiutiutiutI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąUžsiregistravai forume 5 metų!!! utiutiutiut
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąUžsiregistravai forume 5 metų!!! utiutiutiut
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąMan irgi keista. Galvojau būsiu vienas tols durnelis 17metų kuris ypatingai domėtųsi architektūrą. Bet ir gerai kai žinai, jog dar yra žmonių kurie domisi tuo kas yra aplinkui, o nesidomi tomis stereotipinėmis nesąmonėmis.You've got one life! Live it!
Comment
-
/\ Gal ši tema jau savo atgyveno? Jeigu kas nors nori pasiskelbti savo amžių, gali tai padaryti 'Nario skydelis', ir visi norintys tai matys skiltyje 'Glaustoji statistika'.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąOi... Žmonės, tai, kad čia lb jau viskas sena, man čia pažymėta 17-18 O jau į 23 kopiuwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąJau neužilgo 'persikelsiu' į kitą kategoriją - 23 - 24.
Comment
Comment