Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žaidimas: kurkime istoriją

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tada prisiminė: "O kur aš Anelę palikau"?
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Staiga Anupras, ispiltas salto prakaito, prabudo nuo baisaus kosmaro - mergina is gretimo kaimo, saskes, prudas, Garis tebuvo blogas ir labai keistas sapnas.
      Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Tada nuėjo prie savo buto lango ir pažvelgė iš 45 aukšto į Vilnių plytintį apačioje.

Comment

Bet Vilnius buvo kazkoks pasikeites,tarsi po karo: visur dege sviesos,grojo garsi muzika,buvo daug zmoniu,tai labai primine Geju parada,kuriame turejo dalyvauti ir Anupras
          Alternative

Comment

"gerai, kad aš nesu gėjus" - pagalvojo, Anupras, tačiau prisiminė, kad 2030 metais tokių kaip jis jau liko vienetai.

Comment

21a kylantis gyvenimo lygis visame pasaulyje, per didelis aplinkos saugojimas, kūno grožio kultūra, klimato atšilimas, gimstamumo mažėjimas davė šalutinių poveikių - duominuojančia lytine orientacija tapo homoseksualizmas.
              Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Per tuos metus daug kas pasikeite,pagalvojo Anupras,dabar Vilnius tik Didziojo Lansberglando provincija,kurioje gyvena White Power bendruomenes.
                Alternative

Comment

Taip pamastes Anupras nuejo i lifta ir ruosesi lekti i pirma auksta, taciau prisimine, kad komunaliniai mokesciai vel nemoketi, todel liftas uzblokuotas.

Comment

Teko jam lipti laiptais,bet nulipo tik iki 35 auksto.
                    Alternative

Comment

Paskui pasuko atgal ir susimokėjo mokesčius Internetu.
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tuomet, kad sutrumpinti kelia zemyn, atsidare balkona, perlipo per tvorele ir pasileido didejanciu greiciu i apacia.

Comment

Ir tada režisierius pasakė: "Stop, iš naujo!".
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Arnoldas Švarcnegeris (Vaidinantis Anuprą) užpyko ir išėjo iš filmavimo aikštelės.
                            www.donatas-mazeika.lt

Comment

Ir tada į filmavimo aikštelę įžengė Jacek'as ir Blimey su misteriu John'u.

Comment

Kurie buvo girti kaip tapkes
                                Alternative

Comment

Tada pradėjo vaidinti, o Arnoldas tuo metu jau buvo bešveičiantis antrą hamburgerį.
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

taip bevalgant jis uzspringo,kad net paraudo kaip brokas.
                                    Alternative

Comment

Deja, salia nieko nebuvo, kas galetu gerai tvoti per tvirta Arnoldo (Anupro) nugara ir isvaduoti nuo beprasmiskos keliones anapilin.

Comment

Susirinkus kitiems, jo kunas jau senai buvo atsales ir tysojo lyg bulviu maisas.

Comment

Tuo metu Jacek'as, Blimey's ir misteris John draugiškai bičiuliavosi.
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X