Parašė Silber418
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija 2012. Baku
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąLengva tau kalbėti, kai kasdien mečetėje apsilankai
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąAš tai tikiu technologijomis.
Comment
-
Voting method
Televoters and a professional jury in each country have a 50% stake in the outcome.
http://www.eurovision.tv/page/histor...593#Scoreboard
o kas sudarė tą komisiją?
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimąar kur nors buvo skelbta kiek balsų ir kam atidavė Lietuvos žmonės, o kiek ir kam komisija?
o kas sudarė tą komisiją?
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąŠiaip, Lietuvos žiūrovų ir komisijos skirti 12 balų buvo vienas iš šių metų WTF? momentų.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąŠiaip, Lietuvos žiūrovų ir komisijos skirti 12 balų buvo vienas iš šių metų WTF? momentų.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan net keista, kad viskas tylu-ramu, nes tas dalykas verčia apie kai ką susimąstyti. Iš visų pažįstamų, kurie daug metų žiūri euroviziją ir balsuoja - niekas už Azerbaidžaną nebalsavo. Man atrodo, kad šiuo atveju koks nors FNTT tyrimas būtų visai naudingas.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKodėl taip manai? Juolab davė 12 ne kaimynei, tad jokio dirbtinio protegavimo čia nėra.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan net keista, kad viskas tylu-ramu, nes tas dalykas verčia apie kai ką susimąstyti. Iš visų pažįstamų, kurie daug metų žiūri euroviziją ir balsuoja - niekas už Azerbaidžaną nebalsavo. Man atrodo, kad šiuo atveju koks nors FNTT tyrimas būtų visai naudingas.
Kai kurie žinomi Lietuvos kultūros, sporto ir pramogų pasaulio atstovai, tarp kurių - Arvydas Sabonis, Rimas Kurtinaitis, Vladas Garastas, Vladimiras Prudnikovas, Merūnas Vitulskis, Egmontas Bžeskas, Karina Krysko-Skambinė jau apsisprendė – finale jie palaikys Azerbaidžano atstovę Sabiną Babayavą.
Skaitykite daugiau: http://projektai.delfi.lt/eurovizija...#ixzz1wfloHhCO
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąGal nėra viskas taip rimta. Ko gero, komisija skyrė 12 balų Sabinai. Be to, dar prieš pat finalą kai kurios žvaigždės (tame tarpe ir A.Sabonis) atskleidė, kad balsuos už Azerbaidžano atstovę.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTikiuosi juokauji? Visi papirkti, kurie nebalsavo už švedę, ar ne?
Iš mano draugų daug kas balsavo už britų dainą, buvo prabalsavusių už rusų babces, buvo už Švediją. Pats prabalsavau po 1 kartą už D. Britaniją ir už Ukrainą
Bet niekas nebalsavo už Azerbaidžaną.
Nesakau, kad mano draugai yra kažkoks rodiklis, bet sutikime - 12 balų Azerbaidžanui yra nonsensas ir neskaniai kvepia.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPrie ko čia švedė?
Iš mano draugų daug kas balsavo už britų dainą, buvo prabalsavusių už rusų babces, buvo už Švediją. Pats prabalsavau po 1 kartą už D. Britaniją ir už Ukrainą
Bet niekas nebalsavo už Azerbaidžaną.
Nesakau, kad mano draugai yra kažkoks rodiklis, bet sutikime - 12 balų Azerbaidžanui yra nonsensas ir neskaniai kvepia.
Beto, Azerbaidžanas gavo daug balsų ir iš kitų šalių bei aukštą 4 vietą užėmė, tad jokio kriminalo čia nematau. Gal tiesiog draugų skonis kitoks nei daugumos liaudies?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKaip suprantu, esi nepatenkintas ir labai nustebęs, kad Lietuva vienintelė iš "šiaurės šalių" nedavė maksimalaus įvertinimo Švedijai?
Beto, Azerbaidžanas gavo daug balsų ir iš kitų šalių bei aukštą 4 vietą užėmė, tad jokio kriminalo čia nematau. Gal tiesiog draugų skonis kitoks nei daugumos liaudies?
Dėl "meilės" švedei - ne pas mane.Paskutinis taisė oranger; 2012.06.03, 00:33.
Comment
-
Na tarp mano pažįstamų taip pat nebuvo kas būtų balsavęs už AZ (man irgi jos daina nepatinka). Bet tai dar toli gražu nereiškia kad už ją niekas nebalsavo. Galbūt kažkam patiko jos daina. Kodėl gi ne. Be to susidaro toks įspūdis, kad nors mažai kas už ją balsavo, tai ji galėjo būt komisijos favoritė ir gaut iš jų didžiausią balą.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa tarp mano pažįstamų taip pat nebuvo kas būtų balsavęs už AZ (man irgi jos daina nepatinka). Bet tai dar toli gražu nereiškia kad už ją niekas nebalsavo. Galbūt kažkam patiko jos daina. Kodėl gi ne. Be to susidaro toks įspūdis, kad nors mažai kas už ją balsavo, tai ji galėjo būt komisijos favoritė ir gaut iš jų didžiausią balą.
Comment
Comment