Lietuva labai rėmė gruzinus konflikto su Rusija metu, todėl čia jie taip mums dekoja kasmet duodami aukščiausius balus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija 2012. Baku
Collapse
X
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąŠįkart nebuvo sensacijų- laimėjo dainininkė, kurią daugelis ir laikė favoritu. Beje, ar 372 taškai nėra absoliutus visų laikų Eurovizijos rekordas?
Laimėjo ne pati geriausia daina, o tiesiog režisūra ir prodiusavimas.
Švedei iki Bjork kaip iki mėnulio Po metų-kitų jos niekas ir neprisimins...
Comment
-
D.Montvydo komentaras po finalo:
„Aš džiaugiuosi mūsų kelione, įgyta patirtimi, naujomis pažintimis, laiku scenoje. Finalo metu galvojau apie šiuos dalykus, o ne apie tai, kuri šalis laimės. Stebint Švedijos atlikėją man bėga šiurpuliukai. Galiu pasidžiaugti ja. Loreen iš tiesų laimėjo pelnytai, ji buvo to verta. Pati daina ir pasirodymas puikūs. Baltai pavydžiu jai komandos, su kuria ji dirbo – tai pasaulinio lygio profesionalai, kurie pasirūpina kiekviena detale. Svajoju apie galimybę dirbti su pasauline įrašų kompanija“, – po finalinių „Eurovizijos“ akordų portalui 15min.lt sakė D.Montvydas
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/euroviz...#ixzz1w1d9fKLv
Comment
-
Parašė rufas...tr Rodyti pranešimąSu balsavimu gal ir ne kažin kokios sensacijos - nebent tai, kad latviai davė rekordiškai mažai. Daugiausia balsavo arba kaimynai, arba emigrantais nusėti kraštai, plius nepaaiškinamas jokia kaiminyste Gruzijos įvertinimas () Malonu ir kaimyniška iš baltarusijos pusės - aštuoni. Sensacingiausi 5 taškai nuo Bulgarijos bei 4 nuo Maltos - ką mes ten pamiršom? Bulgarai davė daugiau negu latviai. Būtų gražu iš mūsų pusės kitąmet bulgarams bent kelis taškelius atseikėti.
O iš gruzinų tai tik tiek ir tikėjausi balų, jau 3-4 metai iš eilės mes apsikeičiame po 12 balų. Atkreipkit dėmesį, kad pusfinalyje būtent lietuviai ir davė gruzinams 12 balų, dėl ko jie liko bent nepaskutiniai. Graži partnerystė.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąRybakas daugiau gavo berods.
Parašė oranger Rodyti pranešimąLaimėjo ne pati geriausia daina, o tiesiog režisūra ir prodiusavimas.
Švedei iki Bjork kaip iki mėnulio Po metų-kitų jos niekas ir neprisimins...
Comment
-
Kiek kartų Eurovizijos konkurse nugalejo kiekviena dalyvaujanti valstybė:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fileurovision_winners_map.svg"]Šaltinis
Comment
-
Parašė surskis18 Rodyti pranešimąKlausimas Silber. Estija gavo daug balsų iš Šiaurės šalių. Kadangi Eurovizija pusiau politinis konkursas, tai čia galima suprasti kaip Estijos de facto priėmimą į Nordic šalis ar estų tose šalyse nemažai?
Nes tai, kad baltarusiai davė Lietuvai tiek daug, gal rodo, kad batka ruošiasi Lietuvos anšliusui?
Comment
-
Drįsčiau teigti, jog kartais šis konkursas mane stebina savo neprognozuotu vyksmu. Iš viso šio konkurso kiek kažkada klausiau per visokius "labus rytus"(nes eurovizijos tikrai nežiūrėjau) man giliausią įspūdį paliko islandai, tikrai kokybiška kontekstinė daina palyginus su daugeliu favoričių dainų, tačiau jie užėmė santykinai žema vietą (spėju dėl to, kad kaimynų neturi ). Man keistoka, kai renkamasi iš geriausios afišos, o ne geriausio kūrinio. Bet kokiu atveju sveikinu Montvydą užėmus beveik viduriuką tarp geriausių.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Na gaila, kad Eurovizija baigėsi. Man tikrai patiko visas tas šurmulys ir t.t. Tas laukimas.. o dabar vėl reikės laukti. Sensacingai Norvegija užėmė paskutinę vietą (beje, jie paskutinę vietą užima jau 5 kartą istorijoje), o pusfinalyje Tooji (Norvegija) surinko lygiai tiek pat taškų (45) su Bulgarija ir pirmą kartą nuo pusfinalių įvedimo buvo lygiosios dėl paskutinio kelialapio į finalą. Kadangi Tooji gavau daugiau dvyliktukų tai jis ir pateko, o ne Bulgarija..
Kitais metais mąstau bandyti patekti į eurovizijos savanorius. Kadangi studijuosiu visai netoli (Danijoje) tai būtų labai nerealu patekti į savanorių gretas;oBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąDiskusijos čia... Švedija laimėjo tik dėl gero vizualinio atlikimo idėjos. Jeigu ji būtų ir pusfinalyje pasirodžius taip, kaip vakar jau antrą kartą sudainavus po pergalės, tai būtų tikrai nekas. Operatoriams jau buvo dzin
Comment
-
Parašė Maxas Rodyti pranešimąNa taip Baltijos šalių vienybės šiemet nebuvo.
Comment
Comment