Parašė LC.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija 2012. Baku
Collapse
X
-
Na Eurovizijos kontekste būtų labiau Monika ar Simona pritapus, ten jau tokios tipiškos eurovizinės dainos nenuobodžiosBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
-
Paklausiau Montell'o klubinę versiją (jeigu ją išvis galima pavadinti klubine, pop'sas, kitaip aranžuotas) ir kažkodėl man ji pasirodė geresnė, nei originalas. Kažkokia žaismingesnė. Nesakau, kad super jau, bet palyginus su ta disco 70's nevykusia kopija, tai geriau.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Radau blogą, kuriame apžvelgti dalyvių šansai patekti į finalą (remiantis statymais lažybų kontorose):
Countries that will qualify for the final:
1. Sweden 1/2
2. Serbia 57/20
3. Norway 171/50
4. Turkey 51/10
5. Bosnia and Herzegovina 13/2
6. Bulgaria 133/10
7. Lithuania 143/10
8. Estonia 181/10
9. Ukraine 19
10. Slovakia 23
10. Slovenia 23
Countries that will be eliminated:
12. Georgia 28
13. Belarus 37
13. Croatia 37
13. Netherlands 37
13. Portugal 37
17. FYR Macedonia 47
18. Malta 94
Ne taip ir blogai.
Comment
-
na ką, Eurovizija jau čia pat, jau įvyko abiejų pusfinalių dalyvių repeticijos, o šiandien vyksta 1 pusfinalio dalyvių antros repeticijos.
Viską galite pamatyti Esctoday.com YouTube kanale (beje, šį, pati didžiausią ir lankomiausią Eurovizijos puslapį vakar nuhakino grupė hakerių iš Azerbaidžano, kurie taigė, jog Eurovizija yra "gay pride". Tiesa, jau šiandien esctoday skelbėsi, kad pavyko atkurti duomenis, ir svetainė greit vėl veiks
o čia Donny Montell 1 repeticija (per ją jis vilkėjo paprastais rūbais, ir manau neparodė savo judesiukų, plastiškumo, ką rodė Lietuvoje, bet tik todėl, kad tai repeticija, man asmeniškai nepatiko vaizdas LED'uose, nelabai derinas su daina, toks backgroundas labiau tiktų Austrijos dainai) :
ir interviu:
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Mano prognozės ir lūkesčiai Eurovizijos išvakarėse, apie tai, kaip turėtų\galėtų susiklostyti abu pusfinaliai ir finalas.
I pusfinalis
Pradėsiu nuo savo asmeninės nuomonės, kas mano vertinimu labiausiai vertas finalo ir kas mažiausiai:
01.Albania - Rona Nishliu - Suus
02.Israel - Izabo - Time
03.Russia - Buranovskiye Babushki - Party For Everybody
04.Iceland - Greta Salome & Jonsi - Never Forget
05.Finland - Pernilla Karlsson - Nar Jag Blundar
06.Denmark - Soluna Samay - Should've Known Better
07.Switzerland - Sinplus - Unbreakable
08.Latvia - Anmary - Beutiful Song
09.Hungary - Compact Disco - Sound Of Our Hearts
10.Greece - Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac
11.Cyprus - Ivi Adamou - La La Love
12.San Marino - Valentina Monetta - The Social Network Song
13.Moldova - Pasha Parfeny - Lautar
14.Montenegro - Rambo Amadeus - Euro Neuro
15.Romania - Mandinga - Zaleilah
16.Belgium - Iris - Would You?
17.Ireland - Jedward - Waterline
18.Austria - Trackshittaz - Woki Mit Deim Popo
O čia jau mano prognozės, kaip viskas maždaug turėtų susidėlioti rytojaus koncerte:
01.Russia - Buranovskiye Babushki - Party For Everybody
02.Denmark - Soluna Samay - Should've Known Better
03.Greece - Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac
04.Iceland - Greta Salome & Jonsi - Never Forget
05.Romania - Mandinga - Zaleilah
06.Albania - Rona Nishliu - Suus
07.Moldova - Pasha Parfeny - Lautar
08.Cyprus - Ivi Adamou - La La Love
09.Finland - Pernilla Karlsson - Nar Jag Blundar
10.Israel - Izabo - Time
11.Ireland - Jedward - Waterline
12.Switzerland - Sinplus - Unbreakable
13.Hungary - Compact Disco - Sound Of Our Hearts
14.Latvia - Anmary - Beutiful Song
15.San Marino - Valentina Monetta - The Social Network Song
16.Belgium - Iris - Would You?
17.Montenegro - Rambo Amadeus - Euro Neuro
18.Austria - Trackshittaz - Woki Mit Deim Popo
Komentaras: Dėl pirmų aštuonių finalistų didelių abejonių turbūt nekyla. Gali ten kažkiek vietom keistis, bet į finalą turėtų patekti visi. Dėl 9-os ir 10-os vietos kova turėtų būti aršesnė. Realūs pretendentai į jas, manyčiau, yra Suomija, Izraelis, Airija ir Šveicarija. Čia nuprognozuoti jau sunkiau, nes greičiausiai pasiskirstymą tarp vietų nulems 1-2 taškų skirtumas. Vis dėlto, tikrai būtų staigmena, jeigu į finalą šitokiu būdu netyčia prasimuštų kažkuri iš sarašo autsaiderių: Vengrija, Latvija, San Marinas, Belgija, Juodkalnija ar Austrija.
II pusfinalio prognozes teiksiu trečiadienį.
Comment
-
Aš tikiuosi, kad Belgija pateks, taip pat tikiuosi, kad Albanija nepateks, nekenčiu tos dainos. Beje albanai netransliuos Eurovizijos pusfinalio šiandien, tad jų šalis skirs balus vien iš teisėjų. Ten kažkokia tragedija įvyko, žuvo populiarus atlikėjas autobuso avarijojeBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąo čia Donny Montell 1 repeticija (per ją jis vilkėjo paprastais rūbais, ir manau neparodė savo judesiukų, plastiškumo, ką rodė Lietuvoje, bet tik todėl, kad tai repeticija, man asmeniškai nepatiko vaizdas LED'uose, nelabai derinas su daina, toks backgroundas labiau tiktų Austrijos dainai) :
Youtube video*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąO filmavimas chaotiškas. Kartais atrodo, kad filmavimo kameros nevaldomos.Parašė Irma Rodyti pranešimąViešnamis už nugaros
Comment
-
O sušikta Azerbaidžiano TV (Ictimai) aplamai per transliaciją po pirmos dainos uždėjo test lentelę. Negi per palydovą nacionalinis Azerbaidžiano transliuotojas nesugebėjo išsipirkti teisių, jie netgi General Eurovision Broadcaster skaitosi ? BelarusTV ir tai transliavoKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
II pusfinalis
Asmeninė rikiuotė:
01.Sweden - Loreen - Euphoria
02.Slovenia - Eva Boto - Verjamem
03.Serbia - Željko Joksimovič - Nije Ljubav Stvar
04.Norway - Tooji - Stay
05.Estonia - Ott Lepland - Kuula
06.Lithuania - Donny Montell - Love Is Blind
07.The Netherlands - Joan Franka - You And Me
08.Ukraine - Gaitana - Be My Guest
09.Croatia - Nina Badrič - Nebo
10.Bosnia & Herzegovina - MayaSar - Korake ti znam
11.Turkey - Can Bonomo - Love Me Back
12.Belarus - Litesound - We Are The Heroes
13.Bulgaria - Sofi Marinova - Love Unlimited
14.Malta - Kurt Calleja - This Is The Night
15.Portugal - Filipa Sousa - Vida Minha
16.Slovakia - Max Jaison Mai - Don't Close Your Eyes
17.F.Y.R. Macedonia - Kaliopi - Crno i Belo
18.Georgia - Anri Jokhadze - I'm a Joker
Ir perdėm optimistiška prognozė:
01.Sweden - Loreen - Euphoria
02.Serbia - Željko Joksimovič - Nije Ljubav Stvar
03.Slovenia - Eva Boto - Verjamem
04.Norway - Tooji - Stay
05.Turkey - Can Bonomo - Love Me Back
06.Bosnia & Herzegovina - MayaSar - Korake ti znam
07.Ukraine - Gaitana - Be My Guest
08.Lithuania - Donny Montell - Love Is Blind
09.Estonia - Ott Lepland - Kuula
10.Croatia - Nina Badrič - Nebo
11.Belarus - Litesound - We Are The Heroes
12.F.Y.R. Macedonia - Kaliopi - Crno i Belo
13.The Netherlands - Joan Franka - You And Me
14.Portugal - Filipa Sousa - Vida Minha
15.Malta - Kurt Calleja - This Is The Night
16.Bulgaria - Sofi Marinova - Love Unlimited
17.Slovakia - Max Jaison Mai - Don't Close Your Eyes
18.Georgia - Anri Jokhadze - I'm a Joker
Komentaras: Iš tikrųjų šitas pusfinalis gerokai stipresnis nei pirmasis, tad vien jau patekimas į finalą mums būtų didelė pergalė. Kita vertus, yra gerų ženklų, jog turime šansų. Pusfinalyje dalyvauja mūsų donoras Gruzija, taip pat balsavime dalyvauja Didžioji Britanija. Galima tikėtis taškų ir iš Baltarusijos bei Ukrainos, galbūt Vokietijos... Dainuojam paskutiniai, kas vėlgi, gražinus senąją balsavimo taisyklę, turbūt yra privalumas. Ir, aišku, dainuojam profesionaliai, pasirodymas dinamiškas, žaismingas, todėl nėra naivu tikėtis ir neblogų komisijos įvertinimų.
Apibendrinant, pirmas septintukas patenka beveik garantuotai, o į likusias tris vietas pretenduoja Lietuva, Estija, Kroatija, Baltarusija ir mano dideliam nusivylimui Makedonija. Estų daina gera, bet pasirodymas nykokas, be to, jie neturi, kas už juos balsuoja, kroatai, apskritai, nykoki, bet užtat turi, kas už juos balsuoja, baltarusai - beveik užtikrintai turi taškų paketus iš Ukrainos, Lietuvos, Gruzijos, tačiau vakarams užkariauti jiems gali pritrūkti kabliuko, o Balkanai, kaip žinia, savo taškais su pašaliniais apskritai nelinkę dalintis.
Likusi sąrašo dalis pradedant Nyderlandais realių šansų kur nors patekti, manau, neturi.
Comment
Comment