Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija 2012. Baku
Collapse
X
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąUžtai tą dainą ir tų metų Eurovizijos šou prisimenu kaip užvakar. „Happy You“ tikrai nėra prastas kūrinys, tik gal atlikėjas ne tas papuolė.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąPelnytai.
Bet va kaip šitai pamiršti...
Youtube video
Judesiai kaip mokyklos šokiuose, apie visą kitą irgi patyliu..
Beje, kokia jūsų nuomonė apie Loreen - Euphoria?
Comment
-
IParašė enigma Rodyti pranešimąEsmė ne patinkančios dainos, vieno hito autorių begalės... Man iš Eurovizjos, kas įstrigo, tai ABBA - prasiveržė ir tapo pasauline grupe, o visi kiti, vienadieniai drugeliai skrendantys į ryškią eurovizijos liepsną...
Kaip kai kuriose dešrose nėra mėsos, taip daugumoje dalyvių nerasta muzikos...
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąBet tai ne dainas renka...
1:10
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąI
Pasiknaisiojus galima būtų rast daugiau atlikėjų, kuriems Eurovizija padėjo smarkiai išpopuliarėt ne vieniems metams iki kito konkurso. ABBA, Celine Dion, Brainstorm, Lordi būtų tik vieni iš jų.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąNuvažiavo populiariausia dainininkė ir parsivežė trečią vietą nuo galo. Ir tai dar sykį įrodo, kad Eurovizija neprognozuojama. Įdomus pasirodymas... slaviškai rinkai. Europai nepatiko:
Youtube video
1:10
Tai tas pats jei lietuviai Nelę Paltinienę į Euroviziją išsiųstų...Paskutinis taisė oranger; 2012.03.11, 02:04.
Comment
-
2005 metų "Eurovizijos" nugalėtoja graikė Helena Paparizou atliko praėjusiais metais vykusio konkurso 3-ią vietą užėmusio Eric Saade dainą "Popular":
Pačio Eric Saade pasirodymas "Melodfestivalen" 2012 finale (atlikta hitų "Popular", "Hearts in the air" ir "Hotter than fire" (su DEV) kompiliacija:
Paskutinis taisė Silber418; 2012.03.11, 17:47.
Comment
-
Parašė LC.Verčiau patylėtum. Ji dar nuo 9 deš. pr. populiari Japonijoje, t.p. vyresni Švedijos gyventojai ją turėtų prisiminti, nes 9 deš. viduryje ji itin reiškėsi ten. Nepatikėsi, bet ir Izraelio publikai ji patinka. So what? Nori pasakyt, kad ta moteriškė - šūdo gabalas? Tavo teisė.
Dėl Pugačiovos "populiarumo" Švedijoje paklauskime Silber418, labai paprastas sprendimas.
Comment
-
Jau pristatyti 34 kūriniai iš 42. Nepaisant to, lažybų kontorose jau aiškūs pirmalaikiai favoritai. Daugelio lažybų kontorų duomenimis, šių metų Eurovizijos konkursą turėtų nugalėti Švedija (koef. svyruoja tarp 5 ir 3.5 bei toliau mažėja), antroje vietoje - Rusija (koef. apie 7), o trečioje vietoje arba Danija, arba Serbija (koef. 10 - 12). Lietuvą pastebėjau 25 vietoje.
Keli šaltiniai: http://www.eurovisionodds.co.uk, http://www.oddschecker.com/specials/tv/eurovision, http://www.oddschecker.com/specials/...ovision/winner, t.t.Paskutinis taisė Silber418; 2012.03.11, 19:47.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTu man nenurodinėk prašau. Tai viena. Antra, nereikia už mane kalbėti (apie šū..s ir panašiai), aš nieko tokio nesakiau. Ta dainininkė yra rusų estrados ikona, bet Europoje ji yra niekas, panašiai kaip kokia Rosita Čivilytė ar Giulija, ką tu čia bekalbėtum...
Dėl Pugačiovos "populiarumo" Švedijoje paklauskime Silber418, labai paprastas sprendimas.
Tačiau faktas, kad Alla Pugačiova buvo viena nedaugelio atlikėjų, kuriai buvo suteikta teisė rengti koncertus Vokietijoje, Švedijoje ir kitos užsienio valstybėse Šaltojo karo metu.
Comment
-
Pugačiova, o muzika kieno pasidomėkit Ir lygint Pugačiova su Giulija, kaip čia kažkas darė, irgi durnoka. Net ne ta kategorija. O kas sako, kad i daugiau niekur nežinoma, klysta. Vat Giulijos tai tikrai nežino švedai. Bet gal nebe gadinam temos, o laukiam Eurovizijos ir viskas bus aišku.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
A|1, ką pasakysi?
Donatas Montvydas: Aš su Rusijos atstovėmis „Eurovizijoje“ nekonkuruoju
– Donatai, visi žino, kad „Eurovizijoje“ dalyvauja ir ja domisi daug homoseksualų. Ką manai apie homoseksualius bei transeksualius asmenis ir jų diskriminaciją Lietuvoje? (Romas)Martynas Tyla: Nedaug yra iš tikrųjų gėjų „Eurovizijoje“. Drąsiai teigiu, kad tai nėra „gėjų vizija“. Žinoma, homoseksualų yra – jie sėdi pirmose eilėse, todėl kuria tokį įspūdį. Galbūt jie yra labiau atsipalaidavę žmonės, todėl kuria savotišką karnavalą, tai smagu. Tačiau manau, kad kokie 97 procentai žiūrovų nėra homoseksualūs. Šiaip ar taip, įdomu, kaip homoseksualams seksis atvykus į Azerbaidžaną. Neabejoju, kad neišvengsime daug įdomių situacijų.
Comment
-
Mano anksčiau pateiktos informacijos patvirtinimas:
Didžiausios lažybų kontoros „Williams Hill“ ir „Ladbrokes“ pateikė pirmas dainų konkurso „Eurovizija 2012“ prognozes. Jų nuomone, Rusijos grupė „Buranovo bobutės“ užims antrą vietą, o pirmaus Švedijos atstovė Loreen.
Nespėjo prasidėti „Eurovizija“, o didžiausios lažybų kontoros jau skelbia savo prognozes. Švedijos atstovė pirmauja su koeficientu 2,87 („William Hill“) ir 3,25 („Ladbrokes“), na o „Buranovo bobutės“ užima antrą vietą su koeficientu 6,50 („William Hill“) ir 6,00 („Ladbrokes“). Įdomiausia, kad abiejose lažybų kontorose pastebima ta pati tendencija.
Comment
-
kaip jums šeimininkų daina?
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
Comment