Parašė grustnyj
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija 2012. Baku
Collapse
X
-
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąČia tu apie save?
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąAš muzikuoju tiek su liaudies instrumentu, tiek su šiuolaikiniu ir teigiu, jog šis pasirodymas yra puiki humoro išraiška, tačiau nepuiki daina. Kažkokia nesąmonė tiesa pasakius. Įtariu, jog 90% balsų sudaro žmonės, kurių amžiaus intervalas viršyja 60metų
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąO LT United buvo puiki daina?
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąBalsas buvo, o ne pensininkių klykimas.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąGalbūt ir taip, galbūt ir ne
O LT United buvo puiki daina? Ne, ten buvo puikus humoras. Va ir gavo 6 vietą, kuri yra labai puiki.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąGalbūt ir taip, galbūt ir ne
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąO apie ką jos dainuoja? LT United tekstas pats savaime buvo su humoru, o viso to sąryšis puikus įvertinimai. Šiuo atveju žmonės supras tik tai, kad "kalchozas" išlindo, o žodžių kaip ir nėra. Taip, sutinku, jos užims nepaskutinę vietą, bet tikrai jokių aukštumų nenusimato.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąIr kur tu muzikuoji? Per LR varžybas barabaną daužai?
P.S. Čia jau mano gyvenimas. Jei aš siekčiau populiarumo - pasakyčiau, bet nesiekiu, todėl ir nesakau.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimą
Kas dėl liaudies muzikos - jos sugebėjo liaudies muziką paversti šiuolaikišku "gabalu".
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan atrodo, kad jos išniekino tą liaudies muziką. Nes tokio kvailo "vestuvinio bumčiko" net mūsų "Duokim garo" jau seniai nebeleidžia.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąNa jeigu vieną style'ą sujungia su kitu - tai neišniekinimas. Pvz. yra hip hopas, yra rokas. Tačiau Linkin Park propaguojamas rapcore tikrai nėra išniekinimas nei repo, nei roko.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąLinkin Park negroja kvailo bumčiko, todėl nesupratau palyginimo.
P.S. O aš nesuprantu, kodėl jus jas puolat, dar neprasidėjus Eurovizijai. Svarbu visus apš*kt, pesimistų šalis.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąYra daug žmonių, kuriems Linkin Park kūryba yra kvaila (man LP patinka).
P.S. O aš nesuprantu, kodėl jus jas puolat, dar neprasidėjus Eurovizijai. Svarbu visus apš*kt, pesimistų šalis.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPagal tavo niką, tu čia didžiausias pesimistas, man atrodo
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai kas čia "puola"? Sakom savo nuomonę ir tiek. Pagal tavo niką, tu čia didžiausias pesimistas, man atrodo
Parašė LC. Rodyti pranešimąReikia keist į „Vesiolen'kij“. Ir tik tada kritikuot kitus.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąO jei nežinojai, tie kas sako, jog jie linksmi - su jais visada nelinksma, o kas kalba atvirkščiai, tiesiog kuklinasi
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŽinau Labai nemėgstų nenuoširdžių "linksmuolių".Paskutinis taisė grustnyj; 2012.03.08, 22:02.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąO apie ką jos dainuoja? LT United tekstas pats savaime buvo su humoru, o viso to sąryšis puikus įvertinimai. Šiuo atveju žmonės supras tik tai, kad "kalchozas" išlindo, o žodžių kaip ir nėra. Taip, sutinku, jos užims nepaskutinę vietą, bet tikrai jokių aukštumų nenusimato.Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment