Parašė SPX
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija 2012. Baku
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNepaisant to, muzika dabar žymiai įvairesnė ir įdomesnė nei prieš 20-30 metų.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąNu nu, kur jau? Kaip tik suvienodėjus ir banali. Užtenka pasižiūrėti muzikinius kanalus ir viskas aišku pasidaro - bumsai, papai, vakarėliai... Fu...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPriklauso nuo to kur žiūri ir ką klausaiKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąNu nu, kur jau? Kaip tik suvienodėjus ir banali. Užtenka pasižiūrėti muzikinius kanalus ir viskas aišku pasidaro - bumsai, papai, vakarėliai... Fu...
Taip, kad anuometinė muzika dabar atrodo primityvi, nors aišku pasiklausyti smagu ir senų dainų, bet visą dieną klausytis radijo M-1 Plius tikrai nusibostų.Paskutinis taisė Lettered; 2012.03.08, 13:30.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMuzikiniai kanalai dabar apskritai prarado populiarumą, niekas jų nebežiūri, neveltui brankrutavo MTV Lietuva. Jei jau lyginti, tai lygink anuomentinę TV produkciją su Youtube, pasirinkimas kokybiškos muzikos bus nepalyginamai didesnis ir įvairesnisKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąTuriu aš porą gerų muzikinių kanalų per palydovą, to man pakanka pilnai. Ten net ir kažką naujo išvysti galima padoraus, bet nedažnai. O visokios MTV, VIVA ir pan. mane nelabai ir jaudina. Tuštybė ir tiek. Youtube, man aplamai neegzistuoja, kaip muzikinė bazė, turiu aš nemažą DVD koncertų ir klipų kolekciją, kokybė su ta "vaizdo triuba" nepalyginama, tiek garso, tiek vaizdo atžvilgiu. Gal ir kiek senamadiškas esu, bet man tokie dalykai nepakeičiami. Dabar kitokia karta formuojasi, kuriai pakanka vienkartinių dalykų.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąDabar kitokia karta formuojasi, kuriai pakanka vienkartinių dalykų.Paskutinis taisė oranger; 2012.03.08, 13:42.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimą/\ Na, čia ne tas forumas, tai nesiplėsiu. Kiekvienam savo
Buvo ir tada gerų dalykų Eurovizijoje, bet daug ko gero ir nebuvo, pradedant nuo roko ir etno-muzikos krypčių. Žodžiu, ilgas pokalbis būtų...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŽinoma. Tiesiog nesutinku su tavo "nuosprendžiais" dabartinei Eurovizijai, tuo labiau dabartinei muzikai ir naujai kartai...
Buvo ir tada gerų dalykų Eurovizijoje, bet daug ko gero ir nebuvo, pradedant nuo roko ir etno-muzikos krypčių. Žodžiu, ilgas pokalbis būtų...Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąVisiškai teisus esate, bet ir pasaulyje kitos santvarkos egzistavo Nuosprendžio niekur neskaičiau, kaip teisme, čia tik mano nuomonė apie mases. Karta tikrai auga nekokia, ypač daug muzikos su keiksmažodžiais, ir amoraliais dalykais ir to pačio youtube pagalba visą tai į galvas dedasi dar visai vaikai, ko mano laikais dar nebuvo na, o Eurovizija tiesiog dainų konkursas, kuris dujų kainų neįtakoja. O gal?
Gal grįžkime prie Eurovizijos reikalų
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąDėl muzikos galima ginčytis ilgai. O štai dėl kartos nesutikčiau. Prasčiausia karta jau seniai užaugo, o štai dabartiniai 14-18 mečiai jau kitokie - laisvi, kūrybingi, plataus akiračio. Ne visi aišku, bet tie, kuriuos matau aplink save, tokie.
Gal grįžkime prie Eurovizijos reikalųKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
ką manot apie braliukus?
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąMane tai užknisa tokie vėpesiai. Jei tu nemoki džiaugtis gyvenimu, tai pradėk vartot vienaskaitą ir kalbėt apie save.
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąNa, Бурановские бабушки nors ir man patiko, bet abejoju, kad jiems pasiseks Eurovizijoje. Kažkaip neįsipaišo folkloras ir liaudies muzikos elementai į šiandieninės Eurovizijos "standartus". Kažkaip nepamenu, kada paskutinį kartą šiame konkurse aukštą vietą užimdavo liaudies muziką atliekantys muzikantai. Geriausias variantas Rusijai būtų Vera Brežneva
O iš šiais metais Eurovizijoje dalyvausiančių man kol kas labiausiai patinka Slovėnijos ir Latvijos atstovės.
Kas dėl liaudies muzikos - jos sugebėjo liaudies muziką paversti šiuolaikišku "gabalu".
Tuo tarpų pas kitus Rusijos favoritus buvo daug broko. Pvz. Bilan su Tatuške - nebuvo tokio BUM, kad daina neužsimirštų. Believe me aš dar ir dabar atsimenu, o šitos jau nebe. Nors ir Julia, ir Dima yra aukštos klasės atlikėjai. Pvz. Timati ir Aida - man truko breiko šokėjų jų pasirodyme (su šokio elementais iš Gatvės šokiai 3D). Žodžių, favoritai patys kalti.Paskutinis taisė grustnyj; 2012.03.08, 19:02.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąKas dėl liaudies muzikos - jos sugebėjo liaudies muziką paversti šiuolaikišku "gabalu".
Comment
-
Parašė TomizmasVa čia tai jėga, ko gero 2013 metais vėl į Maskvą su gėlėmis važiuosim.
Geležiniai dantys for the win!!!!!!1111
Youtube videoLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąKiekvienas turi savo nuomonę, o tas, kas pats kažką daro muzikoje - turi ir didesni suvokimąKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment