Parašė Eikantas X
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip mėmės
Collapse
X
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
DDT lyg ir ne prie šansono
Geriau jam tiktų:
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Tarkim, dėl ginklų, tai iš esmės liberalai yra pro-gun. Kad ir tas pats Locke, vienas iš liberalizmo kertinių idėjinių kolosų, buvo ryški pro-gun figūra. Aš pats esu grynas liberastas, bet man maloniausias garsas yra kai mano .308 kalibro kulka kala į metalinę plokštę už 600 metrų.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąJei kuo toliau skaitant jums darosi vis mažiau juokinga, apgailestauju, jūs - liberastas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eikantas X Rodyti pranešimą
Kaškas nesueina. Juk liberastas - tai labai plačios, atviros ir tolerantiškos pasaulėžiūros žmogus. Jam įdomu ir juokinga viskas. Bandymas teigti, kad kažkoks humoras gali būti daugiau ar mažiau juokingas už kitokį humorą, suponuoja tikėjimą hierarchijos idėja, ir automatiškai - nuokrypį į neliberastišką autoritarizmą.
Čia kaip Jav liberastai ar visokie save tolerantiškais vadinantys - viskas kas nesutampa su jų pasaulėžiūra - blogis.
Čia panašiu principu kaip leftistikai anti anti seksistai, anti rasistai yra patys didžiausi seksistai ir rasistai, nes būtinai pagal rasių ir lyčių kvotas viskas turi būti.
Toks neįtikėtinas nesusivokimas, kad dari visiškai atvirkščiai nei pamokslauja kaip reiki reikia daryti.
Paskutinis taisė Gator; 2020.05.09, 17:34.
Comment
-
Kaškas nesueina. Juk liberastas - tai labai plačios, atviros ir tolerantiškos pasaulėžiūros žmogus. Jam įdomu ir juokinga viskas. Bandymas teigti, kad kažkoks humoras gali būti daugiau ar mažiau juokingas už kitokį humorą, suponuoja tikėjimą hierarchijos idėja, ir automatiškai - nuokrypį į neliberastišką autoritarizmą.
O humoro esmė šiame paveiksliuke pašiepti kraštutinumus įvairių pažiūrių, bet vadinkit mane neliberastišku, tačiau laukelis apie heroiną man mažiau juokingas, nes šiek tiek pritemptas (daug kas pasisako apie žolės legalizavimą, bet tikrai ne heroino), o tuo tarpu "savi šaudė į savus" arba "šaudikim piderus" nei kiek nepritempta, nes realiai yra žmonių su tokiomis juokingomis idėjomis.
Vietoj žolės labiau tiktų Gator paminėtos kvotos, būtų juokingiau.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąKaip greit laikas bėga... Bet čia nebuvo rimtai, nelauk
Comment
-
Tai neatrodė kaip juokas, tiesiog kaip neišpildytas pažadas, tikrai nerimta, Evier.
Comment
Comment