Tomizmas pagavo įkvėpimą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip mėmės
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNeatsibodo vienam mėgautis tom nesąmonėm? Kas per daug tas nesveika.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNa kur gi vienam... Pagal mano skaičiavimus, mažiausiai 6 žmonės šiame forume mėgaujasi mėmėmis"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Realiai, mėmes reikia suprasti, tada jos bus ir juokingos, ir sąmojingos, vien jau žinant, kaip įvairiai galima jas pritaikyti. Tas pats Tomizmas yra padaręs keletą tikrai gerų komiksų. Nors, kaip sakoma, geriau kokybė negu kiekybė. Aš asmeniškai nieko prieš jas neturiu, bet nereiktų kišti temos kokias trisdešimt komiksų, iš kurių tikrai labai geras yra koks vienas.
Comment
-
Parašė Rolandas. Rodyti pranešimąTarp jų ir aš.
Parašė groundzer Rodyti pranešimąAtsiverti Šiaip linksma temą, tikiesi gauti geros juoko dozės, tačiau randi eilinę seriją idiotiškų piešinukų, kurių esmės neįmanoma suprasti. Atleisk Tomizmai, bet tavo tie "marazmai" jau vėžį varo.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąSitom nesamonem reiktu atskiros temos
Comment
-
Aišku kad baisiai jau "nejuokingi", nors Paršiuko Čiuko ar Anupro Dirvelės komiksai buvo juokingi, o vat šitie "nejuokingi", bet neaisku kodėl, nes tiek vieni, tiek kiti yra tie patys komiksai. Kuo pvz paršiukas Čiukas ar Anupras Dirvelė juokingiau - kad profesionaliau nupiešta? Bet juk juoko efektui sukelti nudailintos linijos nereikalingos. Svarbu situacija, o mėmės tas situacijas (dažnai netgi labai gerai pažįstamas, patirtas gyvenime) pagauna ypač gerai. Be to, ir patys snukiai pakankamai juokingi, man užtenka pamatyti Trollface iššieptus naglus žabtus, ir jau ima juokas, o jeigu gera situacija ir jis sako "Problem?" arba "U Mad?" tai iš viso verčia iš kotoSnowflakes will attack U <3
Comment
Comment