Litai Zinok bijau pameluot, bet pats istatu patvirtinimas ~85Lt, po to steigeju patvirtinimas ~10Lt nuo asmens. Dar notarui ~100Lt. Vienu zodziu, reik orientuotis ~200Lt. Na, as cia is nuogirdu kainas surasiau. Kaip yra istikruju reik tiksliai pasidomet.
visa informacija apie kainas yra cia http://www3.lrs.lt/cgi-bin/preps2?Co...53&Condition2=
Cia yra siuo metu galiojantis įsakymo pakeitimas
be viso sito nereikia pamirsti, kad 25 lt. uz iregistravima juridiniu asmenu registre
Na,be problemu. Asmeniskai,savo dali sumokeciau bet kada. Tik man su laiku sunkiai iseitu begioti po istaigas,nes dirbu ir mokausi. Gal kas imtusi to darbo?
Tai man rods reitku steigiamaji susirinkima daryt Jau rimciau aptartumem aktualius klausymus, kaip finansinius, teisinius ir kitus niuansus. Tikrai butu labai malonu, jog prisijungtu daugiau zmoniu. Besireiskianciu yra daug, bet kai pribrenda reikalas, tai visi kas kur dingsta.
Maloniai kvieciame visus, norincius ne tik kalbomis bet ir kitomis priemonemis prisideti prie mums visiems rupimu klausimu sprendimo. Kuo gausesnis bus musu burys, tuo didesni svori jis tures.
Tiesa sakant mane stebina, jog vartotoju yra per 400, o zmoniu, kurie yra pasiryze steigti bendruomene yra tik 4. Kyla retorinis klausymas. Gal mes ka nors ne taip darom, a? Bendruomenes steigimui pakanka ir tu 4, bet ar velesniam jos egzistavimui bei produktyviam darbui ju uzteks? Vargiai... Vargiai is vis kas nors klausysi ir nores sneket, kai suzinos bendruomenes nariu skaiciu.
Tai gerai... Ko tada mes dar laukiam, a? Istatymas isigaliojo. Manau reik susitikt, aptart pacius svarbiausius reikalus, finansinius, teisinius ir jau galim steigt. Jau kaip ir sakiau, galesiu tvarkyt as tuos steigimo dokumentus.
Kodel tik 4, Rokai? Nejau mane pamirsai?
Su manimi problema gali buti tik ta, kad siuo metu esu "uz juru mariu", nors kaip tik Birzelio pradzioje pasirodysiu porai savaiciu namie, kuomet galesim kazka greit organizuoti.
Dėkui, Qlumpyz Tik kad dabar laikas jau blogas, reikėjo kiek ankščiau viską sutavrkyti, o dabar daugumai sesija, o man pačiam nuo pirmadienio dar ir darbas prasideda, tad reikia, kad kas viską susitvarkęs ir palakstytų kur reikia
Comment