Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Manau, atėjo laikas parodyti piletinę iniciatyvą!

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Prašom patikslinti

Parašė jerusalem
    už padorią ir visapusišką miestų plėtrą
    Ką vadini "padoria ir visapusiška miestų plėtra"? Kaip pagal šią formulę įvertintum (nuo padoriausio iki nepadoriausio) kad ir Niujorką, Honkongą, Torontą, Kvebeką, Dubajų, Stockholmą, Vašingtoną, Bath (UK), Londoną, Paryžių, Madridą, Naująjį Orleaną, Romą, Vieną, Florenciją. Parašiau kelis pvz., bet galima vertinti ir visai kitus. Tiesiog norisi suprasti tavo kriterijus

Comment

Parašė Anz
      Ką vadini "padoria ir visapusiška miestų plėtra"? Kaip pagal šią formulę įvertintum (nuo padoriausio iki nepadoriausio) kad ir Niujorką, Honkongą, Torontą, Kvebeką, Dubajų, Stockholmą, Vašingtoną, Bath (UK), Londoną, Paryžių, Madridą, Naująjį Orleaną, Romą, Vieną, Florenciją. Parašiau kelis pvz., bet galima vertinti ir visai kitus. Tiesiog norisi suprasti tavo kriterijus
      Pradžiai apsistokim ties Lietuva.Man įdomu, tačiau nejaudina Kvebeko ir Dubajaus raida, sorry.Beje, įtariu, jie ir problemų tokių savitų kaip pas mus neturi, ir įstatymai kiek kitoki.O padori plėtra - tai normalus miesto augimas be žaliųjų sektų, senamiesčių dangoraižių, istorinių žaliųjų plotų, kuriuos visi masiškai kažkodėl nori šienauti, be kažkokių tai mistinių vizualinių taršų nuo dar mistiškesnių regyklų ir kampų skaičiavimo ir t.t. ir t.t.
      אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
      אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

Parašė jerusalem
        Pradžiai apsistokim ties Lietuva.Man įdomu, tačiau nejaudina Kvebeko ir Dubajaus raida, sorry.Beje, įtariu, jie ir problemų tokių savitų kaip pas mus neturi, ir įstatymai kiek kitoki.O padori plėtra - tai normalus miesto augimas be žaliųjų sektų, senamiesčių dangoraižių, istorinių žaliųjų plotų, kuriuos visi masiškai kažkodėl nori šienauti, be kažkokių tai mistinių vizualinių taršų nuo dar mistiškesnių regyklų ir kampų skaičiavimo ir t.t. ir t.t.
        Matai, pasauly yra kelios didmiesčių raidos tendencijos, todėl ir nurodžiau skirtingai besivystančius. Jei būtum juos surikiavęs, paaiškėtų ir prioritetai. Dabar iš to, ką pasakei, atrodo, kad normalia raida laikai tokį modelį, kai miestas auga chaotiškai (kas buvo būdinga Vakarams daugiausia XIX a., o dabar sutinkama trečiajame pasaulyje). Ar teisingai supratau? Norėtųsi aiškumo, nes jei kuriasi judėjimas, tai už ką ir prieš ką?

Comment

Parašė Anz
          Matai, pasauly yra kelios didmiesčių raidos tendencijos, todėl ir nurodžiau skirtingai besivystančius. Jei būtum juos surikiavęs, paaiškėtų ir prioritetai. Dabar iš to, ką pasakei, atrodo, kad normalia raida laikai tokį modelį, kai miestas auga chaotiškai (kas buvo būdinga Vakarams daugiausia XIX a., o dabar sutinkama trečiajame pasaulyje). Ar teisingai supratau? Norėtųsi aiškumo, nes jei kuriasi judėjimas, tai už ką ir prieš ką?
          Anz, nepasišiukšlink ir skirk savo laiko ketvirtadienį, pats pamatysi ir išgirsi,ir ne tik mano ar dr.jackal nuomonę, o reziume pateiksim forume.

Comment

Alio, tai ką, mes dviese su Mantaz šindien perspektyvom dalinsimės?

Comment

Šakale, kas nors?
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                Šakale, kas nors?
                Aš ekstazėje .......

Comment

Gal skelbimas padės
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kuris vienas skelbimas?Alio reklamoje?

Comment

Pasistengsiu

Comment

As jau kaip ir anksciau sakiau, kad tikrai negalesiu, nes nesu vln.

Comment

Taigi, iki susitikimo liko 5 valandos, Mantaz, atšaukiam jį ar ne?

Comment

Gal kas nors atvyks, jei kas, skirstysimės namo
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ok. 19.30 aš būsiu terasoje, alaus atsigersim

Comment

Butumet parase skelbime, kad 19.30 renkames alaus gerti ir miestai.net stato, vot tada daug ateitu

Comment

Kas per terasa?

Comment

Užupio kavinė, dar vadinama "pas Joną", iš karto po kaire nuo lieptelio

Comment

Zinau sita,aisku. Bet kodel taip staigiai buvo sugalvota keisti vieta?

Comment

Parašė jerusalem
                                        Užupio kavinė, dar vadinama "pas Joną", iš karto po kaire nuo lieptelio
                                        Gal visgi renkamės "Europos" aikštėje, nes jau visiems paskelbta, kad ten
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantaz, kur Tu paskelbei?

Comment

Working...
                                          X