mjso, fredis, Kecal, Edd, Kema...ir dar tikrai daug ko nepaminėjau
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Su kuo iš forumo narių labiausiai norėtume susipažinti?
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai kodėl ne prabalsavai? Visa forumo vyrija taip nekantravo
Aš laužausi kikikiki
Dar mąsčiau, kiek merginų yra forume? gal kas skaičiavo? Kadangi visi pasivadinę slapyvardžiais, tai negaliu nuspėt
Ok, nekantraujantiems pasakysiu, kad tuoj tuoj prabalsuosiu
O susitikt būtina? ar pakaks tik norėt susitikt?
Comment
-
Parašė Dija Rodyti pranešimąO susitikt būtina? ar pakaks tik norėt susitikt?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąMan rodos, tuoktis reiks...
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąAčiū, kad susidomėjote susipažinimu su blitz. Jūsų eilės numeris yra: 546. Atėjus jūsų eilei, blitz išanalizuos jūsų nuotrauką ir nuspręs ar esate verta patekti į antrąjį atrankos etapą. Jeigu jums pasiseks ir antrajame etape, jūsų laukia praktinis, paties blitz išrastas, BBCB 3000 testas (Blitz's Boobies Cooking and Blowjobs Test 3000). Jei nusišypsos laimė ir testo rezultatas bus patenkinamas, jūs būsite priimta bandomajam laikotarpiui į blitz'o virtuvę.
Norime perspėti, kad sėkmės galimybės yra labai mažos dėl didelio norinčiųjų skaičiaus, tačiau nenusiminkite, nes nesėkmės atveju jūs automatiškai dalyvausite loterijoje, kurios pagrindinis prizas - blitz nuotrauka su parašu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Dija Rodyti pranešimąAš laužausi kikikiki
Dar mąsčiau, kiek merginų yra forume? gal kas skaičiavo? Kadangi visi pasivadinę slapyvardžiais, tai negaliu nuspėt
Parašė Dija Rodyti pranešimąO susitikt būtina? ar pakaks tik norėt susitikt?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Dija Rodyti pranešimąDar mąsčiau, kiek merginų yra forume? gal kas skaičiavo? Kadangi visi pasivadinę slapyvardžiais, tai negaliu nuspėt
Ariella, inga, Irma, Dija, Mazgelis, debesiukupieva, Morta, innuendo... Gal kas papildys?
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąAriella, inga, Irma, Dija, Mazgelis, debesiukupieva, Morta, innuendo... Gal kas papildys?
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąForumo susitikimą būtų visai neblogai kada suorganizuot.
Nes kažkaip jos beveik nieks nepastebi arba tyliai paskaito, kai nieks nemato
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąAriella, inga, Irma, Dija, Mazgelis, debesiukupieva, Morta, innuendo... Gal kas papildys?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąanaiptol ir t.t.. Mano nezgrabiu skaičiavimu, dailioji lytis sudaro apie 7-8 procentus auditorijos. Beje, nepamenu, kada kokia mergina-forumietė buvo pašalinta. Tiesa, moderatoriai?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąAriella, inga, Irma, Dija, Mazgelis, debesiukupieva, Morta, innuendo... Gal kas papildys?
Comment
-
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąAriella, inga, Irma, Dija, Mazgelis, debesiukupieva, Morta, innuendo... Gal kas papildys?You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąmjso, fredis, Kecal, Edd, Kema...ir dar tikrai daug ko nepaminėjau
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąAš tai not sure apie savo lytį. Man padėti gali tik blitz
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąO tai blitz yra gydytojas? Nežinojau
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąPraleidai progą Susikukulinai turbūt
Parašė innuendo Rodyti pranešimąBlitz yra viskas viename! Jis kaip mano gyvenimo vadovas! Prieš tai nežinojau ką daryti gyvenime, buvau pasimetusi/pasimetęs, o staiga pasirodė blitz ir aš sužinojau kokia yra mano gyvenimo prasmė!*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment