Ačiū, kad susidomėjote susipažinimu su blitz. Jūsų eilės numeris yra: 546. Atėjus jūsų eilei, blitz išanalizuos jūsų nuotrauką ir nuspręs ar esate verta patekti į antrąjį atrankos etapą. Jeigu jums pasiseks ir antrajame etape, jūsų laukia praktinis, paties blitz išrastas, BBCB 3000 testas (Blitz's Boobies Cooking and Blowjobs Test 3000). Jei nusišypsos laimė ir testo rezultatas bus patenkinamas, jūs būsite priimta bandomajam laikotarpiui į blitz'o virtuvę.
Norime perspėti, kad sėkmės galimybės yra labai mažos dėl didelio norinčiųjų skaičiaus, tačiau nenusiminkite, nes nesėkmės atveju jūs automatiškai dalyvausite loterijoje, kurios pagrindinis prizas - blitz nuotrauka su parašu.
Ariella, inga, Irma, Dija, Mazgelis, debesiukupieva, Morta, innuendo... Gal kas papildys?
anaiptol ir t.t.. Mano nezgrabiu skaičiavimu, dailioji lytis sudaro apie 7-8 procentus auditorijos. Beje, nepamenu, kada kokia mergina-forumietė buvo pašalinta. Tiesa, moderatoriai?
anaiptol ir t.t.. Mano nezgrabiu skaičiavimu, dailioji lytis sudaro apie 7-8 procentus auditorijos. Beje, nepamenu, kada kokia mergina-forumietė buvo pašalinta. Tiesa, moderatoriai?
Blitz yra viskas viename! Jis kaip mano gyvenimo vadovas! Prieš tai nežinojau ką daryti gyvenime, buvau pasimetusi/pasimetęs, o staiga pasirodė blitz ir aš sužinojau kokia yra mano gyvenimo prasmė!
Blitz yra viskas viename! Jis kaip mano gyvenimo vadovas! Prieš tai nežinojau ką daryti gyvenime, buvau pasimetusi/pasimetęs, o staiga pasirodė blitz ir aš sužinojau kokia yra mano gyvenimo prasmė!
Galėtų religinę temą ir atidaryti.. vyksta atradimai
Comment