Puikus klipas! Malonu matyt kad parode zmones sikart, nes tam ankstesniam klilpe miestas atrode saltas ir tuscias o cia geras balansas: ir senamiestis, ir nauja architektura ir svarbiausiai gatves gyvenimas. Tik tas balsas su keistu akcentu kazkaip per ausi rezia.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujas reklaminis filmas apie Lietuva
Collapse
X
-
Parašė batista Rodyti pranešimą/\ ar aš sakiau, kad klipas blogas?
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimą/\ na man lyg taip pasirodė, kad nukirtai šaltai mano nuomonę pasirodo klydau
Parašė Edd Rodyti pranešimąSutikčiau su Varlamu dėl akcento, o šiaip visai neblogai ypač kai toks trumpas. Jei neklystu tai jau antras toks reklaminis filmukas, tikiuosi, kad ir toliau nenustos reklamuotis. Aišku įdomu kiek jie realiai duoda naudos, nors tai įvertinti turbūt sudėtinga.
Nieks nepasakyks ar padeda, bet gerai kad reklamuojasi.
Comment
-
imho - tenisas, statybos ir segway prastokai nufilmuoti/įkomponuoti į klipą, didžėjus taippat biški ne vietoj įkištas, tačiau muzikinio fono idėja tikrai puiki, kaip ir epizodai su krepšininkais ir Rapolo bažnyčia fone, abiem panoramom su varpu ir Sondeckiu, ir pilies gatve su grojančia moterim... manau tikrai galėjo bent kiek daugiau architektūros parodyt vietoj pradžioj mano išvardintų 'nesusipratimų' - sakyčiau 7/10, geresnis nei praeitas, bet tobulėt dar daug kur
Comment
Comment