Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Mūsų gyvūnai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nice to eat you :].

Čanga (tariasi "Čenga" )

Comment

kol kas augintinis, bet jei kokios geros rankos priims (į sodybinį namą - ypač) neįprastai meilų kurčią katinėlį su sunkia vaikyste "po lentomis", tai atiduosiu

Kazys parvežtas iš veterinarijos, dar apsinarkozinęs:

žaidžia su pele (ačiūdie, jau žaisti pradėjo, kol gyveno soduose, net to nemokėjo - griaudus vaizdas)

nespalvotas:

Comment

Pasaulinės gyvunijos dienos proga padovanojau savo Brendžiui fotosesiją. Svarbiausia nieko nekainavo

Paskutinis taisė Boružėlė; 2008.10.04, 21:31.

Comment

Buvo ideta kitoje temoje, bet tinka ir cia
          Mano katinas Lucky

Comment

Buvo įdėta kitoje temoje, bet tinka ir čia, Briusas
            Autoturistai

Comment

mielas suniukas, matosi gero ir draugisko seiminiko

Comment

Gal keistai nuskambės, bet kokia jo veislė?

Comment

Parašė [unique]y1k3s Rodyti pranešimą
                  Gal keistai nuskambės, bet kokia jo veislė?
                  vokiečių aviganis...
                  Autoturistai

Comment

grynakraujis?

Comment

Parašė [unique]y1k3s Rodyti pranešimą
                      grynakraujis?
                      taip, su dokumentais...
                      Autoturistai

Comment

Mano pirmokelis paruose namu darbus...

Comment

Mano Lunai beveik visa diena siesta

Comment

O naktį fiesta?

Comment

Parašė enigma Rodyti pranešimą
                              O naktį fiesta?
                              naktį poilsis
                              ji kaip didelis katinas, jei šeimininkas nenori, tai į akis ir nelenda...

Comment

[ATTACH]2690[/ATTACH]
                                Paskutinis taisė enigma; 2010.11.28, 00:09.

Comment

Nezinau, ar cia pati tinkamiausia vieta, bet papasakosiu viena gan linksma nuotyki, kuri apturejau vakar vakare grizdamas namo.

Prie pat namu mane "pasitiko" lape (situ padaru Londone naktimis galima pamatyti beveik kasdien). Paprastai lapes nesiartina prie zmoniu arciau, nei 10-15m ir i bet kokius judesius reaguoja labai baiksciai, o maisto iesko siuksliu dezese arba valgo katinus, sunis, pauksciu ir kitus gyvunus, kuriuos randa gatvese.

Visgi si karta viskas buvo kitaip. Lape priejo prie pat manes (mazdaug 1m atsumu) ir nesiruose trauktis atgal nei per zingsni. Issigandes pamojavau savo kuprine... nepadejo. Tada pradejau baidyti ranku ir koju judesiais, ivairiais garsais, keiksmazodziais ir bet kuo kas tik atejo i galva. Nieko. Lape tik suagresyvejo ir pradejo selinti dar arciau. As gerokai issigandes nebezinojau ka daryti ir nusprendziau pasislepti uz gatveje priparkuotu masinu.

Apejes 2 ar 3 masinas galvojau, kad pavyks pabegti, bet lepe snape "pasitiko" mane kitoje puseje ir toliau agresyviai selino artyn. Tuomet beliko dvi mintys: spirti is kojos arba begti. Antrasis variantas pasirode geresnis, trodel pasileidau begti. Lape pasileido mane vytis.

Nezinia, kaip ir is kur, uz kokiu 20 metru pamaciau ant akmenines namo tvoreles berukanti kazkoki veikeja, kuris paklause, kas yra. Paaiskinau, kad mane persekioja lape. Tas visiskai ramus atsistojo ir pamates ateinancia lape nuejo su ja pasikalbeti ir atkiso lapei smilkstancia cigarete. Lape bande cigarete griebti (o gal kasti i ranka?). Tada tas vyrukas ilgai nedvejojes, gerai uzsimojes futbolininko stiliumi, spyre lapei i galva (kazkas net subraskejo) ir ta soktelejusi i sona nudume tolyn. Paklausiau, kodel nebijojo lapes, o tas sako, kad Australijoje turejes pazinti su laukine gamta...

tokia tad istorija
                                  Paskutinis taisė John; 2008.12.18, 06:31.

Comment

/\
                                    W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                    Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                    Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                      Nezinau, ar cia pati tinkamiausia vieta, bet papasakosiu viena gan linksma nuotyki, kuri apturejau vakar vakare grizdamas namo.

Prie pat namu mane "pasitiko" lape (situ padaru Londone naktimis galima pamatyti beveik kasdien). Paprastai lapes nesiartina prie zmoniu arciau, nei 10-15m ir i bet kokius judesius reaguoja labai baiksciai, o maisto iesko siuksliu dezese arba valgo katinus, sunis, pauksciu ir kitus gyvunus, kuriuos randa gatvese.

Visgi si karta viskas buvo kitaip. Lape priejo prie pat manes (mazdaug 1m atsumu) ir nesiruose trauktis atgal nei per zingsni. Issigandes pamojavau savo kuprine... nepadejo. Tada pradejau baidyti ranku ir koju judesiais, ivairiais garsais, keiksmazodziais ir bet kuo kas tik atejo i galva. Nieko. Lape tik suagresyvejo ir pradejo selinti dar arciau. As gerokai issigandes nebezinojau ka daryti ir nusprendziau pasislepti uz gatveje priparkuotu masinu.

Apejes 2 ar 3 masinas galvojau, kad pavyks pabegti, bet lepe snape "pasitiko" mane kitoje puseje ir toliau agresyviai selino artyn. Tuomet beliko dvi mintys: spirti is kojos arba begti. Antrasis variantas pasirode geresnis, trodel pasileidau begti. Lape pasileido mane vytis.

Nezinia, kaip ir is kur, uz kokiu 20 metru pamaciau ant akmenines namo tvoreles berukanti kazkoki veikeja, kuris paklause, kas yra. Paaiskinau, kad mane persekioja lape. Tas visiskai ramus atsistojo ir pamates ateinancia lape nuejo su ja pasikalbeti ir atkiso lapei smilkstancia cigarete. Lape bande cigarete griebti (o gal kasti i ranka?). Tada tas vyrukas ilgai nedvejojes, gerai uzsimojes futbolininko stiliumi, spyre lapei i galva (kazkas net subraskejo) ir ta soktelejusi i sona nudume tolyn. Paklausiau, kodel nebijojo lapes, o tas sako, kad Australijoje turejes pazinti su laukine gamta...

tokia tad istorija

Tada tas vyrukas ilgai nedvejojes, gerai uzsimojes futbolininko stiliumi, spyre lapei i galva (kazkas net subraskejo)
                                      jau isivaizduoju sita vaizda

Comment

/\ Lapė galėjo sirgti pasiutlige. Nes normalūs žvėrys vengia kontakto su žmogumi, veikia savisaugos instinktas. Bet jei pati puola, kažkas negerai.

John'ai tau ji tikrai neįkando, neapseilėjo? Nes turėjus kontaktą su tokiu padaru reikia skubiai skiepytis
                                        Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                                          /\ Lapė galėjo sirgti pasiutlige. Nes normalūs žvėrys vengia kontakto su žmogumi, veikia savisaugos instinktas. Bet jei pati puola, kažkas negerai.

John'ai tau ji tikrai neįkando, neapseilėjo? Nes turėjus kontaktą su tokiu padaru reikia skubiai skiepytis
                                          Pirma mano mintis buvo ta, kad netrukus galiu atsidurti ligonineje del lapes ikandimo

Visgi jokio fizinio kontakto su ta lape neturejau, todel pasiutlige susirkti netureciau

Comment

Working...
                                          X