turiu is jusu prasyma. Ka patartumet is katinu veisles geriausia? Noriu mamai padovantoti gimtadienio proga katinas turetu buti meilus geras ir svarbiausia trumapaplaukis.
/\Va trumpaplaukis O kuom bloga "dvarniaškos" veislė? Pavyzdžiui klasiokas kažkada turėjo siamo katiną, tai visai ne meilus buvo. Nei katinas, nei klasiokas - nes pirmas draskydavosi, o antras "zelionka" (brilianto žaluma ) ištepliotas vaikščiodavo
/\Va trumpaplaukis O kuom bloga "dvarniaškos" veislė? Pavyzdžiui klasiokas kažkada turėjo siamo katiną, tai visai ne meilus buvo. Nei katinas, nei klasiokas - nes pirmas draskydavosi, o antras "zelionka" (brilianto žaluma ) ištepliotas vaikščiodavo
dekui uz pasiulyma, taciau nuo tokios kates, akip si - susilaikysiu... man reikia, kad butu panasu i katina... O kas del siamo kaciu, tai jos turi charakteri ir manau yra geresniu...
siulykit variantus, ipatingai tie, kurie jau turit
Ne visi siamo katinai yra pikti... Maniškis tai tikras angelėlis, nesidrąsko, nemiauksi naktimis (nors kai kurie mano turėti taip darė) mėgsta vaikus, be to myli šuniuką su kuriuo kartu gyvena...
persiukai šiaip mieli, tik jų snukis ne visiems patinka Man asmeniškai atrodo, kad mieliausi yra mišrūnai, nes gyvūnas turi ir jaučia savo vertę, jei yra veislinis, a la "aš dievas".
/\ Sakyčiau agresyvokas ir žiaurokas katinas, neslepia medžiotojų instinkto
Kazkodel ypatingai megsta sudorot tualetini popieriu. O siaip visai neagresyvus, nebent specialiai ilga laika erzini, pasimusi, tada pradeda kapotis ir persekiot.
Comment