O čia mano "vilkas" Šitoj foto jam jau apie10, bet tai man viena mieliausių ir širdžiai artimiausių veislių, jei turėsiu kada vilkšunį tai būtinai pilką vokiečių aviganį. Tiesa, dar haskiai lb patinka
O čia mano "vilkas" Šitoj foto jam jau apie10, bet tai man viena mieliausių ir širdžiai artimiausių veislių, jei turėsiu kada vilkšunį tai būtinai pilką vokiečių aviganį. Tiesa, dar haskiai lb patinka Atvaizdas
Kiek žinau... nėra tokios rūšies kaip pilko vokiečių aviganio Pilki vilkšuniai gali būti tik čekoslovakų vilkšuniai arba Saarloso vilkšuniai. Jų pagrindinis bruožas ir yra, jog panašūs savo išvaizda ir kai kuriom būdo charakteristikom jau į tikrą europinį vilką
Kiek žinau... nėra tokios rūšies kaip pilko vokiečių aviganio Pilki vilkšuniai gali būti tik čekoslovakų vilkšuniai arba Saarloso vilkšuniai. Jų pagrindinis bruožas ir yra, jog panašūs savo išvaizda ir kai kuriom būdo charakteristikom jau į tikrą europinį vilką
Nesu žinovė, jis tikrai oficialiai nesivadina pilkuoju, tačiau yra labai įvairių rūšių ir porūšių , čia gali pažiūrėti. Maniškis labai artimas buvo Vakarų Vokietijos darbinės vokiečių aviganių linijų atstovams, tačiau nebuvo grynakraujis
Comment