Tolimoji SUVALKIJA sveikina HAMER ir Nika su gimtadieniu.Nebūkit suvalkiečiais blogaja to žodžio prasme.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Su gimimo diena!!!
Collapse
X
-
Na kadangi 28d. jau baigėsi, sveikinimai irgi, tai dabar visiems galiu pasakyti patį didžiausią AČIŪ Vakar likau sujaudintas tokiu forumiečių bendravimu dar kartelį ačiū Jums, kad pakėlėte gimtadieninę nuotaiką, kuri nebuvo itin šventiška... 3ia naktis iš eilės kankinuos su programavimu Taigi tokia mano 3 dešimtečio pradžiaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa kadangi 28d. jau baigėsi, sveikinimai irgi, tai dabar visiems galiu pasakyti patį didžiausią AČIŪ Vakar likau sujaudintas tokiu forumiečių bendravimu dar kartelį ačiū Jums, kad pakėlėte gimtadieninę nuotaiką, kuri nebuvo itin šventiška... 3ia naktis iš eilės kankinuos su programavimu Taigi tokia mano 3 dešimtečio pradžia
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąAs truputeli pavelavusiai noriu pasveikinti tave su gimtadieniu, Hammer!!! Dabar kaip tik atsidariau butelaiti alaus, tai pirmas (pats skaniausias) gurksnis i tavo sveikatele!!!Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąPas mane dar tik Sekmadienis, tai nerodo gimtadienių.
Bet patikėsiu osiz ir pasveikinsiu.
SVEIKUNU KAUNAZ!!!
Comment
Comment