Parašė LC.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reikia pagalbos...
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Godo Rodyti pranešimąTikriausiai, kad šilumos vamzdynų šachtose nesikauptų drėgmė, garai O panašių statinių teko matyti įvairiuose miesto vietose.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąO tada man, žioplam, paaiškink kam vėdint šiluminę trasą. Juk ji ir turi būt šilta, jeigu ji yra šiluminė. Kam dar ją šaldyt?
Kolektoriai vėdinami, kad darbininkai turėtu kuom kvėpuoti. Nes nors ir nesimato, bet juose pakankamai dažnai dirba darbininkai (jei nesuklysiu, tai bent kartą per savaitę praeina prižiūrintis personalas, gal ir dažniau).Paskutinis taisė sleader; 2011.02.23, 22:38.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąAš anksčiau net dėmesio neatkrepdavau, o dabar įdomu pasidarė. Reikės nuvažiuoti prie ko nors panašaus ir patyrinėti.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąGali būti, kad toje vietoje yra požeminiai garažai, o čia - jų ventiliacijos kanalų išvedimas į viršų.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąKaip Godo minėjo, ten buvo valkatėlių lizdas. Taip išeina, kad jie ten mhmh darydavo.
Comment
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimąGal kas žinote, kur galima gauti judančias šypsenėles?
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąKas tai per daiktas?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąSveiki. Gal galėtumėte padėti man surasti Kauno žemėlapį, su jame sužymėtais tarybinių laikų gatvių pavadinimais?
O jei kasko rimciau, tai isversk tevu, seneliu knygu spintas ir turetum rasti atlasa knygos forma.Paskutinis taisė e2ards; 2011.02.28, 08:20.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąCha, man irgi taip pasirodė. Norėtųsi tiksliau sužinoti kas ten per daikčiukas.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąhttp://convertpdftoword.net/ - be jokių siuntimųsi.
Ačiū.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Ieškau informacijos apie naktinį klubą ,,eXtra''
Sveiki, man reikia informacijos apie klubą ,,eXtra'', laisvės prospekte 55 (žr. paveiksliuką). Tas klubas daugiau nebeegzistuoja ir pačią nuotrauką radau atsitiktinai, be to ji labai sena, gal net 2000-tų metų. Tai gal kas nors ten kadaise lanketės?
Tiksliau norėčiau žinoti:
Įkūrimo data
Užsidarymo data
Užsidarymo priežastis
Klubo tema (tematika, vakarėlių stilius)
Klubo savininkas
Comment
Comment