Gal kas gali suteikti tikslią informaciją apie šilumvežių aširačių ašidėžių remonto bare atliekamus darbus ir jų seką?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reikia pagalbos...
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNe nu chebra... eikit sau.. bet ir šiais laikais studentai... važiuoji į depą ir klausinėji...
Comment
-
Parašė homez Rodyti pranešimąO šitame name buvo ko gero koks nors namo komendantas, kuris net namo statybos laikais (kas sąlyginai su kitais sovietiniais daugiabučiais yra vėlokai) gyveno dar šaltojo karo nuotaikom (nors vadinama INF sutartis dėl nusiginklavimo buvo pasirašyta tik 1987 metais, bet jau iki to visi gerai suprato kad čia tik "žaidynės", kas ko daugiau prisigamins) ir labai stipriai iniciavo "Priešradiacinės" (??) slėptuvės įrengimą vietoje gyventojams priklausančių rūsių.Vienaip ar kitaip, egzempliorius įdomus. Aš už renovaciją
Dėl renovacijos. O kokios renovacijos? Kad ir kaip to norėčiau, bet nemanau, kad verta užsiimti. Ventiliatoriaus nereikia, nes oro padavimo į kitas patalpas anga užpilta vandeniu. Skydine irgi tikriausiai galima atjungti. O šiaip sutvarkyti ir perdažius palikti tai kažkaip nematau tikslo. Ech. būčiau bent 10 m. anksčiau susigrizbęs šalia kokio lobio gyvenau Būčiau jau atremontavęs vien iš jaunatviško entuziazmo
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKlausimas darantiems fotoreportažus. Kokią programą pasiūlytumėt, kad būtų galima greitai ir patogiai sumažint daug nuotraukų, bei uždėti ant jų "watermark"(nežinau kaip į lietuvių kalbą išverst)? ačiū.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKlausimas darantiems fotoreportažus. Kokią programą pasiūlytumėt, kad būtų galima greitai ir patogiai sumažint daug nuotraukų, bei uždėti ant jų "watermark"(nežinau kaip į lietuvių kalbą išverst)? ačiū.
Picture Resizer 5.0
geresnes vargu ar surasi.
Watermark'u ji nededa.
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąGreitai ir patogiai sumazinti fotkes gali sita programele for Win:
Picture Resizer 5.0
geresnes vargu ar surasi.
Watermark'u ji nededa.
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimą/\ norečiau tokios savo Mac'ui
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąGal bunkeris po žeme?
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąGal čia kokių vamzdynų ventiliacija
Na, pilaitiečiai, sakykit, o tai man reikės važiuot per visą miestą pasižiūrėt. Labai įdomu pasidarė. Jeigu tai slėptuvė - tai kur tada įėjimas?
EDIT: Raudonai apibrėžiau numanomas "ventiliacijos" angų buvimo vietas (kažkuri iš jų yra ten nufotografuota), o geltonai apibrėžiau kažkokią būdelę. Bet ta būdelė, turbūt, paprasčiausia el. skydinė, kurių šiame rajone pilna:
Paskutinis taisė LC.; 2011.02.23, 22:11.
Comment
-
Aš apie kanalizacija irgi pagalvojau, logiškai pagalvojus negali būti dėl to kad smarvė susidarytų vasara, o tokių vamdžių vilniuje yra ne vienas, ir ne du.
Man atrodo tai bus šildymo trasos ventiliacijaPaskutinis taisė Sefas210; 2011.02.23, 22:19.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąAš apie kanalizacija irgi pagalvojau, logiškai pagalvojus negali būti dėl to kad smarvė susidarytų vasara, o tokių vamdžių vilniuje yra ne vienas, ir ne du.
Man atrodo tai bus šildymo trasos ventiliacija
Comment
Comment