dar reikia pagalbos, vis dar nesiseka nustatyti adresų juostos ir meniu juostos
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reikia pagalbos...
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimądar reikia pagalbos, vis dar nesiseka nustatyti adresų juostos ir meniu juostos
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNebūtų lengviau tiesiog perinstaliuoti???Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąF10 spaus ir tad gelsi viska įsijungti.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąSveiki, noriu savo fonoteka susitvarkyti, galėčiau pats bet pas mane labai daug dainų, tai kad rankiniu būdu kelias savaites ieškočiau vienodų dainų, gal žinote kokia pragrama kad būtų galima vienodus failus surasti.
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąDėkui padėjo, Duplicate Music Files Finder radau nemokama, viska labai greitai susitvarkiau kaip ir galvojau kad bus daug vienodų dainų, (13875 dublikatų buvo 249).
Comment
-
Parašė www Rodyti pranešimąSveiki,
Ieškau, bet kokios informacijos apie pastatą esantį Slucko g.8, buvęs Eidukevičiaus batų fabrikas, dabar viešbutis "Ecotel Vilnius", gal kur esatę aptikę kokios informacijos ar nuotraukų pačio pastato, o gal gatvės Slucko, Šeimyniškių.
Būčiau lb dėkinga
Šiek tiek ant smūgio radau http://vilnius.borda.ru/?1-11-0-00000031-000-60-0Paskutinis taisė micku; 2011.01.27, 14:00.
Comment
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimąGal kas žinote ir mokate, kaip padaryti automatinį turinį ant Microsoft Office Word 2010 programos?
Būsiu labai dėkingas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąArba lietuviškai: http://www.radiocool.lt/kaip-worde-p...i-office-2007/Parašė spirit Rodyti pranešimąGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Sveiki. Šiame forume mačiau temą "Pagaminta Lietuvoje", tačiau manau kad mano pagalbos prašymas labiau tinka čia. Taigi apie situaciją: esu 4 kurso KTU mechanikos studentas ir ieškau įmonės profesinei praktikai atlikti. Ieškau ne bet kokios, noriu "įdomesnės" praktikos: t.y. ne tokios "tekinimas - frezavimas", nes tokių būna kasmet kas trečias darbas ir tai yra ganėtinai banalu ir neįdomu Jau kreipiausi į Giraitės ginkluotės gamyklą, Helisotą, Kauno energetikos remontą ir keletą kitų. Šios įmonės arba praktikantų nepriima, arba jų profilis pasirodė gerokai besiskiriantis nuo mano specialybės. Prašau forumiečių patarimų. Gal kas dar žino tokių savo specifika netradicinių įmonių Kaune, kurios būtų bent kiek "įdomesnės"?
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąPraktikantam dažniausiai neleidžia dirbti rimtesnių darbų.
Comment
-
pvz. orlaivių techaptarnavimas/priežiura/remontas..Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
Comment