Pas mane ant dešiniojo alt rašo ALT GR . Pas mane kompas naujas (2008 m.), klaviatūra naujausia (A4TECH) Nežinau kas čia gali būt
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reikia pagalbos...
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąTai ir spausk tą ALT GR! Pas mane jis vadinas LYG3.
------
Gal žinot kas tai per abonentas
ASP.NET MACHINE? Radau Valdymo skydas>Vartotojų abonentai
Comment
-
Reiktu pagalbos noriu pirkti telefona kuriuo galeciau naudotis skype per wi-fi pvz miesto centre ir kad galima butu daryt videocall kad abi puses matytu vienas kita. Nusiziurejau arba nokia n900 arba iphone4 bet pastarasis kiek brangus gal yra alternatyvu pvz. htc ar blackberry. Sony ar samsung ar lg nenoreciau nepatinka man jie. Jei kas tikrai zinote kad nusipirkus viena ar kita nebus problemu su Skype per wi-fi rekomenduokit buciau dekingas
Comment
-
Asmeniškai siūlyčiau Androidu varomus HTC (Wildfire, Legend, Desire) jie ir pigesni (tik Desire panašios kainos kaip tiedu), o mano asmenine nuomone, ir geresni. Videocall'am kažkodėl ateities nematau, tačiau nauji HTC modeliai (išeis kažkur apie Kalėdas) bus dar galingesni ir tikrai juos turės.
O šiaip, tokios pagalbos galima paprašyti ir mobiliųjų technologijų temoje.
Comment
-
Teks pirkt lietuvišką MSO... Arba atsisiųst 2010: http://office.microsoft.com/en-us/ho...G_ltLT_lnk_try
Comment
Comment