Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo amžius
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąBeje, ar man tik atrodo, ar būti 30+ metų dabar ir 2000 metais reiškia kiek skirtingus dalykus. Tada tai buvo kažkokia jau branda, o dabar praktiškai jaunystės tęsinys. Kažkas pasikeitė su požiūriu į amžiaus grupes ir pačių tų grupių ribos.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Kažkada 2005-ais tai buvo juokelis, o šiandien?
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąNea, tiesiog tu buvai piemengalys ir tau 30+ žmonės tuo metu atrodė subrendę dėdės. O dabar pats pasiekei tą amžių ir supratai, kad nifiga nesubrendai per tą laiką ir jautiesi beveik toks pats jaunas kaip ir anksčiau Bet dabartinis niolikinis su tavimi pasiginčytų tavo jaunumo klausimu
Ir beje, prieš 20 metų trisdešimtmečių nevadindavo "vaikinais, merginomis", nebent neprisimenuPaskutinis taisė Tomizmas; 2020.10.28, 13:45.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Realiai tai dauguma mano klasiokių (ar netgi toje pačioje laidoje baigusių mokyklą) ištekėjo ir pagimdė apie +/- trisdešimtmečio ribą. Vaikinų dar yra nevedusių.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
o tu?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Kodėl būtent MANO šeimyninis statusas yra taip svarbu? O tu?
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąVujėėėzus. Kristaus amžius prasidėjęs. Versk nevertaliojęs, tas pats skaičius gaunasi.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąAišku. Su gimtadieniu tada
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąVa, digital suprato.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 1 patinka
Comment
Comment