Su Valentino diena visus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Iš Aplinkos ministerijos ir GAA "Baltijos vilkas" gavau Neįprastas pasiūlymas man
Sveiki,
Lietuvos Respublikos aplinkos ministerija ir GAA „Baltijos vilkas“
kviečia dalyvauti šių metų vilkų ir lūšių apskaitoje, kuri vyks
vasario 21 ir 26 dienomis.
Jums, kaip savanoriams-svečiams, kartu su apskaitą vykdančiais
miškininkais ir Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos (LMŽD)
atstovais reikės pavaikščioti ar pavažinėti miškais, ieškant šių
žvėrių pėdsakų, padėti juos registruoti. Apskaitos vyks darbo metu
nuo ankstaus ryto. Kviečiame planuoti savo laiką išvykai pas vilkus!*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąIš Aplinkos ministerijos ir GAA "Baltijos vilkas" gavau Neįprastas pasiūlymas man
P.S. Iniciatyva tikrai sveikintina!
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPrisipažink, kodėl gavai tokį pasiūlymą? Nes tai tikrai ne kažkoks eilinis spam'as*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Šv. Valentino dienos proga – širdelės ant šviesoforų
Įsimylėjėlių dieną kauniečius nustebino malonus netikėtumas: žaliomis širdelėmis apklijuoti šviesoforai. Kas iškrėtė tokį pokštą – nežinia.
Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjui Pauliui Kerui širdelės taip pat buvo staigmena.
„Tokių siurprizų mes niekada nedarome. Tikriausiai kažkas naktį iškrėtė pokštą ir taip nusprendė pasveikinti kauniečius su Šv. Valentino diena“, – svarstė P. Keras.
Aš irgi šįryt šitas širdeles pastebėjau. Buvo gana netikėta, bet kažkaip pagalvojau, kad čia specialiai užklijuotos, o pasirodo - pokštas
Šaltinis - Kauno diena
Comment
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimąOur deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimąčia juokinga turėtų būt ?
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimąčia juokinga turėtų būt ?Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTai kad ten indonezietis, ne lenkas..
Comment
Comment