Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąOrientuotis situacijoje ne visai tikslus apibūdinimas, labiau skatinti loginį, analitinį, sisteminį mąstymą.
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąSakyčiau, kad ne matematika lavina protą, o geram protui sekasi matematika...Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Dėl proto ir matematikos visi esate savaip ir teisūs, ir neteisūs. Įgimtos proto galimybės labai svarbu: imbecilą nepavyks labai ką išmokyti. Tačiau tarkime turime du visiškai vienodus protus. Vienas mokosi matematikos, šachmatų, kitas į tai žiūri pro pirštus. Galbūt tam tikrą analitinio mąstymo reikalaujančią užduotį jie abu išspręs, tačiau lažinčiausi, kad "mokytajam" prireiks kur kas mažiau laiko. Kodėl? Mokymosi metu smegenyse susidaro naujos įvairios neuronų jungtys, taigi žinoma, greitesnis bus tas, kurio mintys laksto autostradomis, o ne vieškeliais. Vėlgi, smegenys labai sudėtinga struktūra, ir šį pavyzdį ir pats galėčiau smarkiai sukritikuoti, tačiau viso labo bandau parodyti principą.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąLabai juodo humoro mėgėjams
Youtube video
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąSuprantu, ne visiems pakanka smegeno įsikirsti į tikrus mokslusGot sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Šitas neblogas.
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąUž 3,300 mlrd. litų galima būtų įgyvendynti mano vizualiaciją plius atnaujinti dalį kelių. Likusius pinigus galima būtų panaudoti genių populiacijos dauginimui. Tai ne šiap sau, o medžių saugumui - Maskvos apylinkėse genių labai mažai, tad rodė per TV, kiek ten sergančių medžių.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąKodėl visokie tešlagalviai taip įkyriai rodo savo debilumą ir kažkokį savo "tikrą gyvenimą"? Suprantu, ne visiems pakanka smegeno įsikirsti į tikrus mokslus, kaip ir ne kiekvienas gali būti balerina, ir normalūs žmonėms jums, humanitarpalaikiams ir šiaip vabybinkėliams, to neprikaišioja, bet didžiuotis tai čia tikrai nėra kuo.
Primink, koks buvo tavo matematikos pažymių vidurkis, laido riteri?Paskutinis taisė spirit; 2012.12.31, 13:58.
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąNu. Kitiems užtenka proto į juos nesikirsti.
Primink, koks buvo tavo matematikos pažymių vidurkis, laido riteri?
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąNes kadangi pažymių vidurkis (mano ir ne mano) yra esminis parametras, nusakantis atAtinkamos disciplinos reikalingumą tikrame gyvenime?
Comment
-
Matematykos ir kitu mokslu gali nesimokyti jai tau napatinka isvis gali nieko nedaryti. Bet vadinti tai nepanaudojamomis nesamonemis butu drasu, arba tiesiog zmogus isreiske savo emocijas kai jam kas nesiseka. Beje matematika yra labai kurybiskas mokslas formuliu atsiminimas ir ju taikymas tai labai primityvi matematikos dalis.
Beje visiem geru naujuju metu!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKažkaip tu prieštarauji pats sau. Sakei, kad žmonės neišmanantys tiksliųjų mokslų neturėtų tuo didžiuotis ir išvadinai visus tokius tešlagalviais (tame tarpe ir mane). Tai jei tu savęs nelaikai tešlagalviu, tai tau gerai sektis tikslieji mokslai. O dabar sakai, kad tiksliųjų mokslų išmanymo lygis nėra svarbu. Kažkaip aš čia nelabai suprantu tavęs
2) Kažkieno išmanymas arba neišmanymas apie kažkokią sritį nebūtinai rodo tos srities reikalingumą ar nereikalingumą.
Pvz., aš nieko neraukiu apie neurochirurgiją ir galėčiau paminėti, kad man jos niekad neprireiks tikrame gyvenime... Kažkada univere atlaikiau privalomus humanitarinius kursus, tokius kaip filosofijos įvadas ir pan., nors mano specialybė labai tiksli ir technokratinė. Tada dar buvau jaunas, gražus ir 2rnas, todėl tie niekada gyvenime neprisireiksiantys humanitariniai mokslai mane erzino, bet dabar, kai jau esu subrendęs, tebegražus ir išmintingas , suprantu, kad tai buvo veikiau papildomos fyčės, negu našta -- panašiai kaip lipimas laiptais (vs važiavimas liftu) yra papildoma fizkultūra.
Atsakant į pirmykštį klausimą: taip, tikslieji mokslai sekėsi ir tai tapo mano pagrindiniu užsiėmimu. Matematikos vidurkio neatsimenu.
Comment
Comment