Eastern Europe style
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr tiesa, kad visi grynakraujai kauniečiai bagažinėse vežiojasi beizbolo lazdas?
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąJohn - o kas ta beisbolo lazda? Ir kam ji reikalinga, jei užtenka pasakyti, kad esi iš Kauno, ir visi klykdami išsibėgioja, mosuodami šalikais į šalis...
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąViešpatie Jonai, tai kad mano galva, Portugalija su portugalais už kelių tūkstančių kilometrų nuo Kauno. Kaip tu juos su lazda pasieksi... Be to, kitas mano klausimas buvo, kas yra ta beisbolo lazda. Neatsakei, viešpatie.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBeizbolo lazda yra tokia lazda, kurią kiekvienas grynas kaunietis vežiojasi savo BNV bagažinėje ir naudoja tik pagal paskirtį. Ko čia nesuprasti?Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąAš grynas kaunietis (trečia karta, giminė į Kauną atsikraustė tik tik pasibaigus carinei okupacijai), savo Opel bagažinėje vežiojuosi sūnaus vežimėlį ir kamuolį bei šluotelę sniegui valyti. Viskas. Automobilio markės BNV nežinau, niekas nesupažindino. Beisbolo nežaidžiu, net taisyklių nežinau, todėl ir klausiu viešpatie, kokia yra beisbolo lazdos paskirtis.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai reiškia, kad nesi grynas kaunietis.
arba taip:
o į senatvę pasidaro tokie:
Comment
-
Tikrą Kauno hater'į atpažinsi iš to, kad nejaučia emocinio fono, kurį kaunietis įdeda į pranešimą. Spešal bendravardžiui pasakysiu, kad tai buvo draugiška ironija John atžvilgiu ir geras šmotas autoironojos.
P.S. mane nuskriausti viešpaties Jono pranešimais neįmanomaBirth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBeizbolo lazda yra tokia lazda, kurią kiekvienas grynas kaunietis vežiojasi savo BNV bagažinėje ir naudoja tik pagal paskirtį. Ko čia nesuprasti?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBeizbolo lazda yra tokia lazda, kurią kiekvienas grynas kaunietis vežiojasi savo BNV bagažinėje ir naudoja tik pagal paskirtį. Ko čia nesuprasti?
Comment
-
Comment