Aš nesuprantu, iš kur tiek vandens pasipylė? Daug metų Vilniuj gyvenau, bet tokio lygio dar nebuvo. Čia jau nuo Aušros vartų, nuo geležinkelio bėgti turėjo, kad tiek prisikauptų...
Beje, kas dėjosi Katedros aikštėj ir Nery, jei tiek vandens jau prie Rotušės?
Aš nesuprantu, iš kur tiek vandens pasipylė? Daug metų Vilniuj gyvenau, bet tokio lygio dar nebuvo. Čia jau nuo Aušros vartų, nuo geležinkelio bėgti turėjo, kad tiek prisikauptų...
O tu pameni tokią liūtį? Va, aš jau iš senamiesčio galo, netoli stoties, mačiau kaip upelis sau tekėjo link pylimo gatvės, o už pylimo iki pat katedros yra nuožulnus paviršius. Tad nereikia stebėtis, reikia džiaugtis, kad kavinukių darbuotojams nusisekė išvengti rutinos
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
O tu pameni tokią liūtį? Va, aš jau iš senamiesčio galo, netoli stoties, mačiau kaip upelis sau tekėjo link pylimo gatvės, o už pylimo iki pat katedros yra nuožulnus paviršius. Tad nereikia stebėtis, reikia džiaugtis, kad kavinukių darbuotojams nusisekė išvengti rutinos
As tada Naujininkuose buvau, salia Liepkalnio. Tai viskas plauke aplinkui. O nuo ten visas nuolydis tiesiai senamiestin...
Dažniausiai tokios stiprios vasariškos liūtys trunka tik keliolika min., vėliau lietus aprimsta arba iš vis nustoja, o vakar stipriai lijo kelias valandas. Net šiaurės miestelyje ant kalno kai kurios gatvės tapo sunkiai pravažiuojamos, kur niekada nebūdavo potvynių...
Comment