10 balų reklamai Ypač aktuali šiom dienom
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimą10 balų reklamai Ypač aktuali šiom dienom
Youtube video
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąJuokinga yra tai, kad Anglijoje "standartinis" žalios etiketės Carlsbergas turi lygiai 3.8% alc. tūrio., kuris ten stumdomas kaip "normalus" alus. Žiauru.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAlus apskritai yra žiaurus
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNes alų geria tik pradėdantieji alkoholikai.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAlus apskritai yra žiaurus
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai kad nuo viso kito alkoholio (gal išskyrus kokį vieną kitą kokteiliuką su daug ledo) iškart norisi vemti. Tai kaip ir nelabai turiu pasirinkimo. Kažkaip mano pradedančiojo alkoholiko stadija trunka jau gana ilgai, nes nieko kito gerti taip ir neišmokau. Jau net draugai iš manęs juokiasi.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai kad nuo viso kito alkoholio (gal išskyrus kokį vieną kitą kokteiliuką su daug ledo) iškart norisi vemti. Tai kaip ir nelabai turiu pasirinkimo. Kažkaip mano pradedančiojo alkoholiko stadija trunka jau gana ilgai, nes nieko kito gerti taip ir neišmokau. Jau net draugai iš manęs juokiasi.
Comment
-
Taip alūs visi sugedę, kad kartais 2-3 išgėrus galvą ryte maudžia. Su stipriaisiais nieko panašaus, todėl vakarėlių metu stengiuos išvis vengti alaus, kad kitą rytą gyventi būtų geraMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai bent alų virškina, o man su visu alkoholiu tas pats
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kodėl taip? Na alus kelia rūgštingumą ir jautresniam skrandžiui gali nepatikti. Bet galima bandyti kombinuoti su kokiu nors Rennie ar panašiu kalcio karbonato preparatu, kuris panaikins nemalonius pojūčius pilve.
Comment
-
Ant „Facebook“ gandų užkibęs ministras siūlo didinti saugumą prekybos centruose
lrtytas.lt
Baltoji karštinė ir ne kitaip...
Comment
-
Ministras A. Melianas ragina užkirsti kelią galimiems nusikaltimams
Pasirodžius galimai specialiai skleidžiamiems gandams apie Lietuvos didžiuosiuose prekybos centruose grobiamus mažamečius vaikus, vidaus reikalų ministras Artūras Melianas paragino Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos vadovus imtis priemonių ir užkirsti kelią galimiems nusikaltimams.
Comment
-
Persikelia lenkas gyventi Angliją, bet po poros mėnesių jis pradeda sirgti. Joks britų daktaras negali diagnozuoti ligos. Galiausiai lenkas susiranda daktarą - lenką. Lenkas papasakojo daktarui apie savo bėdą, daktaras iš kart jam sako:
- Nesijaudink, dažnai čia taip lenkams būna. Paimk kibirą, nueik į tą kambarį, prišik į kibirą, primyžk ant viršaus ir pakvėpuok ta smarve 10 minučių.
Lenkas nusistebi, bet daktaras sako - daktaras žino, todėl padaro kaip sakomas ir grįžta jausdamasis puikiai:
- Daktare, viskas suveikė. Kas man buvo?
- Tu tiesiog namų pasiilgai, - atsako daktaras.“The cavalry ain’t coming. You’ve got to do this yourself.” – Chris Gardner
Comment
Comment