Nežinau ar dar šito nebuvo, bet negaliu neįmest, kad vidoaiwa visai pasiustų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Visas pasaulis kovoja pries rasizma, o pasirodo Lietuvaiciai tai tik mato kaip pajuokos objekta ir skatian tarpusavyje ji dar labiau pletoti ir uzgaulioti kitos rases atstovus, baisu, kas toje Lietuvoje dedasi. As pati esu visom keturiom pries rasizma ir jei reikes kovosiu iki galo ,akd butu pazabotas rasizmas siame forume!!!!
Comment
-
Parašė vidoaiwa Rodyti pranešimąVisas pasaulis kovoja pries rasizma, o pasirodo Lietuvaiciai tai tik mato kaip pajuokos objekta ir skatian tarpusavyje ji dar labiau pletoti ir uzgaulioti kitos rases atstovus, baisu, kas toje Lietuvoje dedasi. As pati esu visom keturiom pries rasizma ir jei reikes kovosiu iki galo ,akd butu pazabotas rasizmas siame forume!!!!
Comment
-
Parašė vidoaiwa Rodyti pranešimąVisas pasaulis kovoja pries rasizma, o pasirodo Lietuvaiciai tai tik mato kaip pajuokos objekta ir skatian tarpusavyje ji dar labiau pletoti ir uzgaulioti kitos rases atstovus, baisu, kas toje Lietuvoje dedasi. As pati esu visom keturiom pries rasizma ir jei reikes kovosiu iki galo ,akd butu pazabotas rasizmas siame forume!!!!Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąJei jau pradėjom apie negrus, vienas geresnių (tiesa, jau buvo publikuotas)„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė vidoaiwa Rodyti pranešimąVisa tavo zinute rasistinis, pradedant nuo "Negras" ir "džiaugiasi savo KFC ir vargo nemato"Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė vidoaiwa Rodyti pranešimąVisas pasaulis kovoja pries rasizma, o pasirodo Lietuvaiciai tai tik mato kaip pajuokos objekta ir skatian tarpusavyje ji dar labiau pletoti ir uzgaulioti kitos rases atstovus, baisu, kas toje Lietuvoje dedasi. As pati esu visom keturiom pries rasizma ir jei reikes kovosiu iki galo ,akd butu pazabotas rasizmas siame forume!!!!
Paskutinis taisė John; 2012.01.25, 18:51.
Comment
-
-
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJei neturi humoro jausmo, pačio problema. Bet koks humoras kažką pašiepia, kažką pažemina ar išaukština, bet tai jokia ne diskriminacija ar įstatymų pažeidimas. Apskritai, humoras tik skatina draugystę tarp rasių Šiaip patį greičiau už nubaus už agresyvius grasinius susidoroti.
Comment
-
Parašė vidoaiwa Rodyti pranešimąMielasai, kur tu isvelgi mano grasinimus susidoroti? Cituoju "Tikiuosi tavo tevai mirs leta ir skausminga mirtimi" Anoks cia grasinimas, netgi butu kvaila tai laikyti grasinimu, tai tiesiog, nervu itudzio issiliejimas ant zmogaus, kai kantrybes taure galutinai perpildyta. Matau, as cia kuo labiau ginciuosiuos tuo labiau risiuos i jusu intelekto lygi ir dar drystat tyciojates is manes! Suprasciau, kad jums butu 14 metu, o jus visi jau suauge ir dar taip elgiates, gaila man jusu....„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė vidoaiwa Rodyti pranešimąVisas pasaulis kovoja pries rasizma, o pasirodo Lietuvaiciai tai tik mato kaip pajuokos objekta ir skatian tarpusavyje ji dar labiau pletoti ir uzgaulioti kitos rases atstovus, baisu, kas toje Lietuvoje dedasi. As pati esu visom keturiom pries rasizma ir jei reikes kovosiu iki galo ,akd butu pazabotas rasizmas siame forume!!!!Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė vidoaiwa Rodyti pranešimąMielasai, kur tu isvelgi mano grasinimus susidoroti? Cituoju "Tikiuosi tavo tevai mirs leta ir skausminga mirtimi" Anoks cia grasinimas, netgi butu kvaila tai laikyti grasinimu, tai tiesiog, nervu itudzio issiliejimas ant zmogaus, kai kantrybes taure galutinai perpildyta. Matau, as cia kuo labiau ginciuosiuos tuo labiau risiuos i jusu intelekto lygi ir dar drystat tyciojates is manes! Suprasciau, kad jums butu 14 metu, o jus visi jau suauge ir dar taip elgiates, gaila man jusu....
Comment
-
Parašė vidoaiwa Rodyti pranešimąMielasai, kur tu isvelgi mano grasinimus susidoroti? Cituoju "Tikiuosi tavo tevai mirs leta ir skausminga mirtimi" Anoks cia grasinimas, netgi butu kvaila tai laikyti grasinimu, tai tiesiog, nervu itudzio issiliejimas ant zmogaus, kai kantrybes taure galutinai perpildyta. Matau, as cia kuo labiau ginciuosiuos tuo labiau risiuos i jusu intelekto lygi ir dar drystat tyciojates is manes! Suprasciau, kad jums butu 14 metu, o jus visi jau suauge ir dar taip elgiates, gaila man jusu....
p.s. Įmetus/įmetusi į šią temą savo video piktu įraudusiu veidu, barančiu rasistus, puikiai prisidėtum prie temos plėtojimo.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment