Parašė rat
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąKažkaip panorau jam tvoti Ar aš vienas toks norintis?Parašė Irma Rodyti pranešimąČia juk Tik Seimo narys, nepriimkite labai rimtai ką jie ten šneka
Tikrai Ne vienas
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąaš vos į savo monitorių netrenkiau, kai pamačiau Šedžių ir straipsnio pavadinimą
Comment
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąProtingas studentas ne tas, kuris daug mokosi ir gauna 10, o tas kuris visai nesimoko ir gauna 8.
P.S. Aš prie tų protingųjų..
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą/\ O gal tas, kuris įgytas žinias švietimo įstaigoje vėliau panaudos darbe?
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą/\ O gal tas, kuris įgytas žinias švietimo įstaigoje vėliau panaudos darbe?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąUniversietas ne kolegija ar profkė, kad galėtum tiesiogiai tas žinias kaip nors taikyti, dirbti reikia išmokti dirbant
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąProtingas studentas yra tas, kuris baigęs mokslus gauna gerą darbą ir gerą atlyginimą ( arba pats atidaro savo ), visa kita nesvarbu, galima ir 5 mokytis
Parašė Lettered Rodyti pranešimąUniversietas ne kolegija ar profkė, kad galėtum tiesiogiai tas žinias kaip nors taikyti, dirbti reikia išmokti dirbant
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąSutinku tik iš dalies. Gerą darbą ir gerą atlyginimą nebūtinai gauna tas, kuris buvo protingas studentas. Kartais ir labai neprotingiem pasiseka, nes turi pažinčių.
Ganėtinai stereotipiškas požiūris. Galbūt universitetuose dalis modulių ir būna tik tam, kad lavinti tam tikrus įgūdžius, bet kai kurie dalykai neabejotinai padeda darbe. Pavyzdžiui, kiekvienam inžinieriui reikia žinoti braižybos pagrindus arba kiekvienam daktarui reikia žinoti žmogaus anatomiją.
Aš turėjau omenyje, kad universitete turi pats studijuoti, domėtis, o ne Tave kas nors ko nors konkrečiai mokina kaip mokykloje, kolegijoje ar profkėje.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO tai protingas studentas tas, kuris kala ir turi gerus pažymius, ar tas kuris mezga naudingas pažintis?
Aš turėjau omenyje, kad universitete turi pats studijuoti, domėtis, o ne Tave kas nors ko nors konkrečiai mokina kaip mokykloje, kolegijoje ar profkėje.Paskutinis taisė Čikupakas; 2012.01.16, 20:51.
Comment
Comment