Ir visus su šventėmis, bei Tomizmui palinkėčiau pačiam visko nesuredukuoti ir platesnio kampo, o ne skaidyti žmones į mėmių mylėtojus vs. nemylėtojus/rusiško humor gerbėjus; bei svarbiausio dalyko - tai saiko ne tik prie stalo, bet ir platesne prasme Kalėdiniai linkėjimai visiems.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė TomizmasO rusiskas humoras nera jokia priespriesa memems„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Memių efektą jau turbūt suprato ir vietiniai verslininkai
Paimta iš čia:
https://foursquare.com/v/le-kavos/4d...648c9796444def
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąJei jau mėmes norima atskirai, tai rusišką irgi (mano nuomone dar labiau).
Comment
-
VISKAS!!! RAKINAM TEMĄ! Už3,14sot, tiesą pasakius. Ateinu po poros dienų nebuvimo ir ką turiu skaityti? Kažkokius kompleksus dėl nepatinkančių mėmių. Eikit kurnors kitur dėl to paverkt. Ne tam yra šita tema. Negi taip sunku suprast, kad kiekvieno skonis yra individualus ir kas vienam pasirodys nejuokinga, kitam gali atrodyti juokinga. Tolerancijos pas jus - 0. Aš mėgstu mėmes, nors ir ne visos jos man būna juokingos. Taip pat drąsiai sakau, kad dalis įkeliamų video ir paveikslėlių man yra visiškai nejuokingi. Ir nesiskundžiu nes nematau tam prasmės ir nenoriu gaišti savo ir jūsų laiko, kitaip nei kaikurie iš jūsų. Tas jūsų skundimasis primena mažvaikiškumo apraiškas.
Ir jeigu norit skaidyt, tai skaidykit viską iš eilės - lietuvišką humorą, anglišką, rusišką, video, nuotraukas, nes mėmių atskyrimas yra mažų mažiausiai nepagarba jas mėgstantiems nariams.
Comment
-
Manau reikia apskritai visokiems kritikams ir verksniams sukurti atskirą temą kurioje tenai tegu ir verkia, nes pagrinde kas eina šitos temos žiūrėti, tikrai neina kritikuoti nieko, jei kokie nors paveiksliukai nepatiko, nieko baisaus, už poros dienų pamirš, arba kaip sakiau ankščiau, eis i kokį nors cha.lt, o tie kas eina čia pasiskaityt anekdotų arba pasižiurėt visokių memių niekada neverkia, manau atskira tema verksniams būtu geriausias sprendimas.
Comment
-
Tomizmai, pasigailėk vargšo John... nedėk čia rusiškų mėmių. Pažadu kada nors už tai pastatyti alaus. O jeigu nedėsi išvis jokio rusiško humoro, visas alus, kurį gersim kada nors būsiančio forumo susitikimo metu, bus iš manės. Nebent tu nori, kad man sprogtų galva arba susirgčiau akių arba smegenų vėžiu
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTomizmai, pasigailėk vargšo John... nedėk čia rusiškų mėmių. Pažadu kada nors už tai pastatyti alaus. O jeigu nedėsi išvis jokio rusiško humoro, visas alus, kurį gersim kada nors būsiančio forumo susitikimo metu, bus iš manės. Nebent tu nori, kad man sprogtų galva arba susirgčiau akių arba smegenų vėžiu
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąVISKAS!!! RAKINAM TEMĄ! Už3,14sot, tiesą pasakius. Ateinu po poros dienų nebuvimo ir ką turiu skaityti? Kažkokius kompleksus dėl nepatinkančių mėmių. Eikit kurnors kitur dėl to paverkt. Ne tam yra šita tema. Negi taip sunku suprast, kad kiekvieno skonis yra individualus ir kas vienam pasirodys nejuokinga, kitam gali atrodyti juokinga. Tolerancijos pas jus - 0. Aš mėgstu mėmes, nors ir ne visos jos man būna juokingos. Taip pat drąsiai sakau, kad dalis įkeliamų video ir paveikslėlių man yra visiškai nejuokingi. Ir nesiskundžiu nes nematau tam prasmės ir nenoriu gaišti savo ir jūsų laiko, kitaip nei kaikurie iš jūsų. Tas jūsų skundimasis primena mažvaikiškumo apraiškas.
Ir jeigu norit skaidyt, tai skaidykit viską iš eilės - lietuvišką humorą, anglišką, rusišką, video, nuotraukas, nes mėmių atskyrimas yra mažų mažiausiai nepagarba jas mėgstantiems nariams.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąO angliškai? Visi supranta?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąTada nesuprantu tavo nepasitenkinimo apraiškos.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąPagal verkimo teksto apimtis, dar galima pasigynčit, kas labiau.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąŠiek tiek aukščiau.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
Comment