Jei jums nepatinka mėmės, tai jūs jas tiesiog ignoruokit. Man jos taip pat, anksčiau, kai tik čia pasirodė, nepatikdavo, bet kuo toliau, tai tuo labiau pradeda patikt
O, tik dabar atkreipiau dėmesį į tavo avatarą. Negi jau taip stengies maištauti prieš mainstream'ą, kad net į islamą atsivertei?
Atsiversti tai aš į nieką neatsiverčiau, iš esmės, tam nėra net jokio reikalo - kas pasidomi kažkiek giliau, tie žino, kad abi šios religijos yra tos pačios kilmės, turi tas pačias vertybes, tą pačią bibliją laiko savo šventa knyga, o tie religiniai "nesutarimai" yra tas pats, kas seniau vykę grybų karai tarp katalikų ir stačiatikių, ar katalikų ir protestantų. Čia toks nukrypimas nuo linksmos temos į religinę.
Atsiversti tai aš į nieką neatsiverčiau, iš esmės, tam nėra net jokio reikalo - kas pasidomi kažkiek giliau, tie žino, kad abi šios religijos yra tos pačios kilmės, turi tas pačias vertybes, tą pačią bibliją laiko savo šventa knyga, o tie religiniai "nesutarimai" yra tas pats, kas seniau vykę grybų karai tarp katalikų ir stačiatikių, ar katalikų ir protestantų.
Man atrodo, jei taip pasakytum kur nors Paskistane, liktum nesuprastas. Jei ne akmenimis užmėtytas...
Būkit geri, iškelkit visas mėmes į atskirą temą, nes ši tema visai nebelinksma darosi. Tegul jos ten atskirai veisiasi ir nekliūna tiems, kam nepatinka
Man atrodo, jei taip pasakytum kur nors Paskistane, liktum nesuprastas. Jei ne akmenimis užmėtytas...
Nebūtum. Gana nemažos krikščioniškos bendruomenės yra daugybėje musulmoniškų šalių (Sirijoje, Egipte apie 10%), ir jų niekas dar neišpjovė ir nesiruošia to daryti. Tame pačiame Irane krikščionybė yra viena iš oficialiai valstybės pripažintų legalių religijų.
Paprastas uždavinys.
Mama vyresnė už savo sūnų 21 metais. Po šešių metų ji bus penkis kartus vyresnė už jį.
Klausimas:
Kur tėtė?
Tete dabar kartu su mama, nes vaikas tik pradedamas.
Tomizmai> jau paaiskino ta tavo bajeri su duotum, sakiau, kad sitas dar pakenciamas, nes turi kazkokia minti kur turi but juokinga. O pvz kaip paaiskintum ta bajeri su smalsia kate ir jos apslapinimu?
Nebūtum. Gana nemažos krikščioniškos bendruomenės yra daugybėje musulmoniškų šalių (Sirijoje, Egipte apie 10%), ir jų niekas dar neišpjovė ir nesiruošia to daryti. Tame pačiame Irane krikščionybė yra viena iš oficialiai valstybės pripažintų legalių religijų. O dabartinę priešpriešą vakarai patys provokuoja savo elgesiu, beje, labai svarbus dalykas yra tas, kad iš musulmonų perspektyvos, šiais laikais jie žiūri į vakarus ne kaip į krikščionis, o kaip į bedievius ateistus, nes kaip dauguma gerai žinome, vakarų civilizacijoje krikščionybė yra beveik mirusi.
Comment