Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąGeras nebudavo, dar pamenu kaip klasiokes ~1995 m. svaigo del SEL'o, backstreet boys, east17 ir pan. Arba pirkdavau zurnala Ausis, tai ten cituodavo laiskus kaip panos noredavo vaiko nuo Egio Kaip pas drauges visos sienos plakatais is visokiu tuometiniu zurnalu nutapetuotos... ir kiekviena turedavo savo viena pagrindini Idol'a.
Bicai svaigdavo del visokiu VanDamu, Bruce Lee ar Svarcu. Aisku kitokia forma nei panos, bet tai irgi svaigimas. Svajodavom buti tokiais kaip jie...
Tai normalus paaugliu laikotarpis kai muzikos, pop kulturos dievukai yra tieisiog garbinami ir ta kiekvienas paauglys/-e praauga. Na nebent butum Al1 vaikas, kuris butu auklejamas kariniu mustru
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąAbiem – LC. ir Tomizmui.
-Kas būtų, jeigu Tomizmas ir LC. pakliūtų į sovietinę Gudiją?
-Abu uždarytų, mat vienas labai priešintųsi, o kitas būtų per laimingas.
Comment
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJokio karinio auklėjimo nebuvo. Tiesiog tu kalbi apie bezpredelnus 1995-uosius, o aš apie dar ansktesnius laikus. Aš nesakau, kad pas nieką nebuvo plakatų, nuotraukų kambaryje... Bet tokių nesąmonių kaip dabar ar kaip vakaruose, kai minia debilų, apsvaigusių nuo narkotikų ir alkoholio šokinėja, žviegia ir ardosi, nebuvo. Ir gerai, nes kas gero iš apsvaigusios laukinės bandos?
Pasakų motyvais.
Gal šičia ta "minia debilų, apsvaigusių nuo narkotikų ir alkoholio" ?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJokio karinio auklėjimo nebuvo. Tiesiog tu kalbi apie bezpredelnus 1995-uosius, o aš apie dar ansktesnius laikus. Aš nesakau, kad pas nieką nebuvo plakatų, nuotraukų kambaryje... Bet tokių nesąmonių kaip dabar ar kaip vakaruose, kai minia debilų, apsvaigusių nuo narkotikų ir alkoholio šokinėja, žviegia ir ardosi, nebuvo. Ir gerai, nes kas gero iš apsvaigusios laukinės bandos?
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąNebuvo nes nebuvo imanom ju gauti. Plakatus, kasetes, ploksteles vezdavosi vos ne kontrabada. O kaip senais laikais del Elvio Preslio, Bitlu tuometine jaunuomene svaigo? Gal net smarkiau, nei dabar Aisku gal tau labai geri laikai budavo kai neleisdavo net su dzinsais vaikscioti, kai i mano tevo i sokius neileido vien del to kad su dzinsais atejo, o jei dar ilgus palukus turi tai isvis esi "tarybines laiudies priesas" As nenoreciau tokiais laikais gyventi, o tu?
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąAbiem – LC. ir Tomizmui.
-Kas būtų, jeigu Tomizmas ir LC. pakliūtų į sovietinę Gudiją?
-Abu uždarytų, mat vienas labai priešintųsi, o kitas būtų per laimingas.
Beje nieko asmenisko, siaip linksma
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimą
Parašė taspac Rodyti pranešimąNebuvo nes nebuvo imanom ju gauti. Plakatus, kasetes, ploksteles vezdavosi vos ne kontrabada. O kaip senais laikais del Elvio Preslio, Bitlu tuometine jaunuomene svaigo? Gal net smarkiau, nei dabar Aisku gal tau labai geri laikai budavo kai neleisdavo net su dzinsais vaikscioti, kai i mano tevo i sokius neileido vien del to kad su dzinsais atejo, o jei dar ilgus palukus turi tai isvis esi "tarybines laiudies priesas" As nenoreciau tokiais laikais gyventi, o tu?Paskutinis taisė Al1; 2011.07.07, 11:01.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNebuvo tų propagandinių plakatų daug.. O dabar pilna reklamos, kuri yra materializmo ir vartotojiškumo propaganda. Kartais reklama lenkiasi su morale ir dorove. Beje, dalyvavusių paraduose nėra ko ir lyginti su apsisvaiginusiu jaunimu masiniuose poprenginiuose...
Niekas tais laikais dėl Bitlų ar Elvio nesvaigo... Taip, norėjo gauti jų muzikos, bet kad būtų kilusios tokios psichozės, tai nebuvo... Santūrumas yra dorybė, o masinė psichozė - visuomenės liga... Kažkiek gyenau, nieko blogo ten nebuvo... Buvo savi privalumai ir savi trūkumai, bet ir dabar tas pats, tik trūkumų daugiau nei privalumų.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąGyvenimas visada švytuoja gan plačia amplitude. Taip sutinku, kad materializmas kapitalizme labai įsišaknyjęs, bet jis lygiai būtų taip ir komunizmę, jei tuomet nebūtų buvę deficito Kam tada sovietai pirko iš Italų(iš vakarų imperialistų, iš didžiausių priešų) žigulių gamyklas? Sovietai lygiai tuo pačiu vartojimo keliu ėjo.
Comment
Comment