Parašė Wycka
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą"Omnitelio" savininikai norvegai sugalvojo tokį logotipą, kuris naudojamas visose valstybėse, kuriose yra "Telia" filialas.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Praktika rodo, kad tokios "naujienos" pasižiūrėjus tikrųjų kalbų įrašus, iš karto subliūkšta (kaip ir su Izraelio "nušlavimu"). Gaila, šitos kalbos angliško įrašo ko gera nebus, bet kažkodėl netikiu kad jis tai sakė. Bent pasižiūrėjęs kelias jo kalbas Jungtinėse tautose, įsitikinau kad jis toli gražu nėra idiotas, kokį vakarai stengiasi parodyti. na čia jau offtopic, linksminkimos šioj temoj pakol jauni esma.
http://www.irna.ir/ENNewsShow.aspx?NID=30393201&SRCH=1
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąIr taip siaubingai susimovė. Reikia pasidomėti ar tam tikroje šalyje tam tikru laiku tai yra priimtina. Eilinis "marketing fail".
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąKam tai rūpi? Išskyrus..Post in English - fight censorship!
Comment
-
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...niga-59-151691
neapykantos komentatoriams: jokia čia paslaptis, kad tokius komentarus rašo šių laikų pagonys, satanistai ir homoseksualai. <.>
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTurėtu pačiai Telia Sonerai, nes nemanau, kad ji norėjo, kad lietuviai iš naujojo prekės ženklo juoktųsi ir asocijuotu su įgrisusiu skandalu. Taip sakant, pinigai sukišti, o rezultatas kad tik nebūtų atvirkščias.
Comment
-
Pasidaryk pats!
Pirmadienis, 18:00
— Čia tu, brangusis?
— Lentynos sieninėje spintoje sulūžo, sakyk man, ar gali sutaisyti jas?
— Eee... Vyniokis pati! Aš ne dailidė!
Antradienis, 18:00
— Čia tu, brangusis?
— Žiūrėk, vanduo pašėlusiai laša iš po kriauklės... gali sustabdyti?
— O... ar pašėlai? Aš ne santechnikas!
Trečiadienis, 18:00
— Čia tu, brangusis?
— Lempa neveikia, gali sutaisyti?
— Visiškai ne! Aš ne elektrikas!
Ketvirtadienis, 18:00
— Čia tu, brangusis? Viskas sutaisyta! Sieninė spinta, kriauklė, lempa...
— ...mūsų kaimynas, jaunasis Petras! Tikras meistras, dar ir smagus vyrukas! Įsivaizduoji, jis dar pareikalavo, kad aš arba eičiau į lovą su juo, arba iškepčiau jam tortą!
— Aha... Ir eee... Kokį tortą jam iškepei?
— Iškepiau?!... Gal juokauji? Aš ne kepėja!...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
— Po to, kai mano bendrininkas apgavo mane, jis mirė dėl žinomų priežasčių.
— Maniau tu jį nužudei.
— Žinoma.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
„Prižiūrėtojas pagrasino išsiųsti mane atgal pas žmoną už blogą elgesį“.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Be komentarų.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Amerikiečiai nusiperka Lenino lavoną ir įdeda jį į Empire State pastato aukščiausio aukšto vitriną. Vieną dieną Leninas prisikelia. Pasižiūri į New York`ą ir su didžiausiu pasitenkinimu sako:
- Koks grožis! Būtent toks, kokį aš savo bendražygiams ir žadėjau!Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.05.21, 01:01.
Comment
Comment