Parašė Silber418
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąRadau! Aš tas kur atsipūtęs traukiu dūmą
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąSkrudintų galima rasti, bet pats jų nevalgau.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąRadau! Aš tas kur atsipūtęs traukiu dūmą
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąSkrudintų galima rasti, bet pats jų nevalgau.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąPas tave namie tarakonai jau skrudinti? Prabanga...
O jei irmtai, tarakonų namuose neteko matyti, bet miško gyvūnų netoli namų mačiau.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTokio delikateso...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą.
Emigrantelius draugiskai gal ir pasiepiu, bet mazybinis pasakymas nera kazkoks izeidimas.
Galiu pasakyti, kad sutinku daug žmonių Londone, kuriems Lietuvoje žiauriai nepasisekė, kurie tikrai stengiasi dirbti ir siųsti pinigus, gyvendami prastose sąlygose. Kai kurie Lietuvoje gal pasiėmė paskolas neapgalvotai, kiti tiesiog prarado darbus dėl krizės, dar kiti - per savo kvailas galvas ir tt. Visų likimai - skirtingi, visi jie yra žmonės, kurie daro klaidas ir kuriems kartais nepasiseka.
Nors tokių dabar - mažuma, bet yra lietuvių Londone, kuriems alkoholis ir krūva draugų mažame kambaryje yra vienintelis būdas atsikvėpti gale savaitės. Patikėk, dauguma tų žmonių yra tiesiog paprasti žmonės, kure ilgisi Lietuvos ir grįžtų į ten pirmu numeriu jeigu leistų sąlygos ir, ypač, jei nebūtų tokių piktų niurgzlių Gatorių, kurie, vietoje palaikymo, amžinai pasakys ką nors nemalonaus ir kaip nors pasmerks, žiūrės iš aukšto. Spėju pamatęs grįžusį žmogų iš Londono, kuriam nepasisekė, puoli į akis ir sakai "tai kur ta tavo prabanga dabar?" ar pan. Bent jau taip leidžia suprasti tavo pranešimai. Palik tuos žmones ramybėje, leisk jiems išgerti ir atsipalaiduoti. Nieko juokingo tame video nėra, išskyrus, galbūt, tavo kvailą pasikėlimą ir norėjimą pasipuikuoti.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Vel visiskai neteisingai interpretavai mane. Kodel vadinu Londonistanu tai ypac aiskiai parasiau. Ir skirtingai nei tu teigi as esu ne niurzglys, o kaip tik labai optimistiskai nusiteikes zmogus (aplinkiniai neretai isreiskia nuostaba tuo) Zmones, kurie ilgisi Lietuvos ir nori sugrizti as kaip tik vertinu labai teigiamai ir dziugiai (tad kelintas jau cia ketvirtas - penktas tavo nusiinterpretavimas i priesinga puse?).
O tas bajeriukas neva mano apie "kur ta tavo prabanga" isvis net su logika prasilenkia, nes as kaip tik priesingai gi rasiau, kad jie Lietuvoje graziau gyveno. Sestas nusiinterpretavimas Daugiau bus?Paskutinis taisė Gator; 2011.05.09, 01:35.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠtai, kaip maždaug atrodo Innuendo dienotvarkė:
- išplauti grindis, virtuvę, vonios kambarį
- lėkti į parduotuvę nupirkti maisto produktų ir šveitimo bei kitų valymo ir skalbimo priemonių
- padaryti pusryčius
- išplauti indus ir puodus
- padaryti pietus
- išplauti indus
- padaryti vakarienę
- išplauti indus
- išskalbti ir sudžiauti skalbinius
- sutvarkyti kambarius
- įsitikinti, kad viskas išplauta, sutvarkyta bei išskalbta.
- eiti miegoti
Sumaitinti tokį sąrašiuką, rašytojui, pietums su Crème Brulée!!*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąNelinksmi man jie nors tu ką. Esu sovietas
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąNelinksmi man jie nors tu ką. Esu sovietas
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąAngliškas humoras. Jį supranta tik anglai*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąpamiršai anglo-lietuvius...
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąYra anglo-lietuvių, kurie jo nesupranta.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Čia nėra ko per daug suprasti. Captcha kartais tikrai kvailų kombinacijų pateikia, iš ko ir kyla toks humoras. Gana tiesmukas dalykas. O svarbiausia, kad net ne patys žmonės sugalvojo, o kompiuteris. Žmogui teliko prastai nupiešti.Paskutinis taisė bebop; 2011.05.09, 12:23.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
Comment